Veikkauskioski

Vedonlyönti jalkapallon ystävyysottelusta Saksa – Englanti

jalkapallon ystävysottelu

Jalkapalloa seuraavalta vedonlyöjältä ei yleensä kohdevalikoimaa puutu, sillä pelejä pelataan valtava määrä liigojen ulkopuolellakin. Vedonlyönti jalkapallon ystävyysotteluista on yksi mukava tapa tuoda lisämielenkiintoa peleihin, jotka muuten eivät kiinnostaisi niin paljoa. Tänä iltana luvassa on tosin jo lähtökohdiltaan mielenkiintoinen harjoitusottelu, kun Saksa ja Englanti iskevät yhteen Dortmundissa. Katsastimme hieman joukkueiden mahdollisia kokoonpanoja sekä sitä, miltä vedonlyönnin kertoimet näyttävät juuri nyt.

Vedonlyönti ystävyysotteluista kannattaa usein tehdä livenä

Koska otteluiden kokoonpanot ja joukkueiden taktiset kuviot voivat ystävyysotteluissa vaihdella paljonkin, kannattaa vedonlyönti usein jättää liveen. Live-vedonlyönnissä voit seurata pelin kulkua kaikessa rauhassa hetken, ennen kuin isket rahat tiskiin.

Älä kuitenkaan uinu liian pitkään – mitä nopeammin pääset jyvälle ottelun voimasuhteista, sitä parempia kertoimia voit löytää. Kertoimenlaskijat ovat aivan samaan tapaan hieman hämärässä sen suhteen, miltä ystävyysottelun kulku tulee näyttämään. He joutuvat asettamaan pitkävedon kertoimet ennen ottelua vajavaisin tiedon ja seuraavat sitten pelejä livenä mahdollisten “virheiden” varalta. Ole heitä nopeampi havannoimaan, miltä peli kentällä näyttää, ja voit tehdä todellaa hyvää tiliä vedonlyönnistä jalkapallon ystävyysotteluissa!

Vihjeet otteluun Saksa – Englanti

Vaikka ystävyysotteluissa ei yleensä pelatakaan kovin tulostavoitteista jalkapallo, ovat asiat hieman toisin, kun vastakkain asettuvat suurmaat Saksa ja Englanti. Tutulle kilpakumppanille häviäminen on aina pieni häpeä, joten joukkueet lähtevät varmasti otteluun tosimielellä.

Molemmat joukkueet ovat olleet kovassa vireessä Ranskan EM-kisojen pettymysten jälkeen. Saksan meno on ollut vielä hurjempaa kuin Englannilla, sillä se on pelannut edelliset kuusi otteluaan huimalla saldolla viisi voittoa ja yksi tasapeli päästämättä maaliakaan. Tänään Manu Neuer ei pelaa sakemannien maalilla, vaan vastuun jakavat ter Stegen ja Leno, mutta puolustussuuntaan Saksa on tällä hetkellä rautaa. Mutta niin on Englantikin. Se johtaa karsintalohkoaan päästämättä maaliakaan neljässä ottelussa, ja edellisessä pelissä sumusaarten asukit venyivät tasuriin Espanjaa vastaan.

Kun edelliseen lisätään vielä se, että Englannin hyökkääjistö on enemmän tai vähemmän telakalla koko porukka, viittaa kaikki tässä kohteessa siihen, ettei maaleilla mässäillä. Vihjeemme on lähteä tekemään tiliä ensi alkuun alle 2.5 maalin -vedolla, johon saa todella hyviä kertoimia netin vedonlyöntisivustoilta – jopa 2.15 on saatavilla kirjoitushetkellä. Seuraa kuitenkin peliä myös livenä – jos pelin kulku on odotuksista poikkeava, voit iskeä suojavetoja sisään esimerkiksi tulosvetona.