Veikkauskioski

Mestareiden liigan pitkävetovihjeet keskiviikolle – City ulos?

mestarienliiga_pudotuspelit

Kuusi puolivälieräjoukkuetta on jo kauden 2016/17 Mestareiden liigassa selvillä, ja tämän illan jälkeen kasassa pitäisi olla täydet kahdeksan. Noh, Atleticon uskoisimme olevan jo jatkossa ensimmäisen osaottelun 2 – 4 -voiton jälkeen, mutta Barcelona on jo osoittanut, ettei näissä karkeloissa ole mikään varmaa, ennen kuin ottelupari on virallisesti paketissa.

Lue vedonlyöntivihjeemme illan kahteen otteluun alta. Luvassa on pian myös kattava ennakko Mestareiden liigan puolivälieristä 2017, joten muista vierailla sivustollamme säännöllisesti. Meidän vihjeidemme avulla pelien seuraaminen on paitsi tuottoisampaa, myös hauskempaa.

Vedonlyöntivihjeet otteluun Monaco – Man City

Suurempi mielenkiinto tänä iltana kohdistunee tänään Monacoon, jossa kohtaavat isäntä joukkue AS Monaco ja Pep Guardiolan Manchester City. Ensimmäinen osa näiden kahden joukkueen välillä oli todellin trilleri. Maaleja nähtiin peräti 8 kappaletta, kun Manchester City voitti monien vaiheiden jälkeen kotikentällään 5 – 3. Ei mitään kyttäilevää cup-futista siis, vaan melkoista hyökkäyspeliin juhlaa.

Tämän illan kamppailusta on lupa odottaa samankaltaista. Maali-ilotteluun viittaa ainakin se, että Monacon on tehtävä tänään kaksi maalia vierailijaa enemmän jatkoon päästäkseen. Kolme vierasmaalia antaa tähän kuitenkin hyvän lähtökohdan, sillä City tuskin kuitenkaan neljää tänään tekee.

Monacon hyökkäys on todella kovaa kaliiberia, mistä kertoo jo ensimmäisen osaottelun kolme maaliakin. Erityisesti kaksi näistä kolmesta tehtaillut Radamel Falcao on suuressa roolissa; vastapuolella maalintekovastuun kantaa erityisesti Sergio Aguero. Monaco on myös tehtaillut kotonaan valtavan määrän maaleja Ligue 1:ssä, ja uskaltaisimme väittää kyseessä olevan yksi koko Euroopan vaarallisimmista kotijoukkueista juuri nyt.

Englantilaiset ovat ennenkin pettäneet tiukoissa paikoissa, ja Leicesterin eilinen jatkopaikka täyttää brittikiintiön jatkossa. Lapulle Monacon jatkopaikka pitkävedon kertoimella 4.60.

Vedonlyöntivihjeet otteluun Atletico Madrid – Leverkusen

pitkävetovihjeet_cl_2017Toinen Mestareiden liigan -pudotuspeliotteluista on tänään siis Atletico – Leverkusen. Täällä ei pitäisi olla mitään nähtävää: ensimmäisessä osassa Atleti oli aika ylivoimainen, ja 4 vierasmaalia on melkoinen temppu tässä vaiheessa turnausta. Kaiken lisäksi Leverkusen vaikuttaisi olevan juuri nyt aivan sekaisin, eikä valmentajanvaihdoskaan ensimmäisten merkkien valossa tuntunut tuovan leicestermäistä heräämistä. Mainittakoon myös se, että joukkueen tehokkain maalintekijä Jolle Pohjanpalo istuu edelleen visusti katsomon tai parhaassa tapauksessa penkin puolella…

Pitkävetovihjeemme tähän peliin on iskeä pelimerkit suoraan Atleticolle. Kerroin 1.65 on oikein mainio, emmekä varsinaisesti sulkisi pois suurempaakaan voittoa. Tasoitusvetoja voi siis hakea, jos haluaa metsästää suurempaa pottia suuremmalla riskillä. Taidamme itse tyytyä tässä kohteessa kuitenkin suoraan voittoon.