Veikkauskioski

Valtava peli Valioliigassa – lue vihjeet Manchesterin derbyyn

manchester-derby-vihjeet

Sunnuntaina pelataan Valioliigan mestaruudesta 2017/18. Kuulostaako ennenaikaiselta? Sitä se ei välttämättä ole, sillä United alkaa olla Cityn viimeisiä realistisia uhkaajia tällä kaudella. Jos City onnistuu hakemaan Manchesterin derbystä voiton, tarkoittaa se samalla, että joukkueen ero sarjakakkoseen on 11 pisteittä. Lue vihjeet alta niin tiedät, mitä on luvassa!

Ennakko otteluun Manchester United – Manchester City

Kuten kaikki Valioliigaa seuraavat varmasti tietävät, sarjaa hallitsevat nyt Manchesterin joukkueet. Sarjakärjessä jatkaa edelleen voittamaton City, jonka saldo 15 ottelusta on uskomaton: 14 voittoa ja 1 tasapeli. Kahdeksan pisteen päässä Guardiolan nipusta on puolestaan Manchester United, jonka alkaa olla hiljalleen aika kiriä eroa umpeen. Vaan kuinka ottaa kiinni joukkue, joka ei menetä pisteitä koskaan?

Noh, hyvä tapa aloittaa olisi ottaa voitto keskinäisestä ottelusta. Se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty. Manchester United on kovassa vireessä ja kaatoi muun muassa viime kierroksella Arsenalin tylysti 1 – 3. Voitto tuli siis kaiken muun hyvän lisäksi vieraskentällä – juuri sellaisen tulos, jota Mourinho ja koko ManU tarvitsevat pysyäkseen Cityn kannassa.

city-manu-vedonlyöntiPaljon on puhuttu siitä, että portugalilaismanageri peluuttaa joukkuettaan aivan liian puolustavasti varsinkin suurissa peleissä. Nyt Jose kuitenkin laittoi epäilijöille jauhot suuhun voittamalla yhden Valioliigan suurista – Arsenalin. Vaan onnistuuko ManU nyt vielä kovemmassa paikassa heti uudestaan?

Citystä tuskin tarvitsee paljon sanoa. Pep Guardiola on saanut joukkueen mahtavaan iskuun, eikä sitä himmennä edes Mestareiden liigassa kärsitty tappiolle Shakhtaria vastaan vieraissa. City oli jo varmistanut lohkovoittonsa, joten tappio oli merkityksetön. Se tuskin vaikuttaa Cityyn huomenna mitenkään.

Vedonlyöntivihjeet

Vedonlyönnin näkökulmasta on huomionarvoista, että ottelu pelataan Old Traffordilla. Kotikentällään Manchester United on ollut tällä kaudella jopa parempi kuin City. Valioliigassa Unitedin saldo on seitsemän voittoa yhtä monesta pelistä, eikä paikallisottelu tarkoita vielä sitä, että tämä tilasto menisi automaattisesti pilalle.

Pitkävedon kertoimet otteluun ovat mielestämme liikaa Cityn puolella. Kyllä tässä pelissä kotietu on, ja sen näkee suoraan tilastoista. Otetaan suhteellisen isolla tähän Unitedia, kerroin NordicBetillä edelleen 3.50!