Veikkauskioski

Jalkapallon MM-lohkot arvottu: lue päivitetyt mestaruusvihjeet!

world-cup-2018

No niin, nyt alkaa olla jo hieman MM-kisakuumetta ilmassa! Jalkapallon MM-lohkot Venäjän kisoihin 2018 on nyt arvottu, ja on aika aloittaa mestarispekulaatio uudemman kerran. Tokihan kisoihin on vielä rutkasti aikaa, mutta sehän tarkoittaa vain sitä, että ylikertoimia on vielä tarjolla. Lue Veikkauskioskin päivitetyt mestaruusvihjeet MM-kisoihin alta!

Portugali (ja Ronaldon maalikuninkuus)

Portugali arvottiin samaan lohkoon Espanjan, Marokon ja Iranin kanssa. Homman pitäisi kyllä hoitua helpohkosti, vaikka Espanja karkaisikin lohkovoittoon – kyllä hallitseva Euroopan mestari aina Marokon ja Iranin voittaa!

Portugalin mestaruuskertoimet heittelevät melkoisesti eri vedonvälittäjien kesken, mutta ainakin NordicBetiltä saa vielä kirjoitushetkellä 25.00. Verrataan tätä nyt vaikka Argentiinan kertoimeen 10.00, niin kyllä tuossa liikaa on.

Lisäksi C. Ronaldon maalikuninkuudesta lahjoitetaan juuri nyt lähes 15.00 kertoimia. Yhdistelläkin saa ja kannattaa, koska nämä kaksi vetoa kulkevat toden totta käsi kädessä.

Sanoiko joku Nigeria?

mm-kisatPelekö se ennusti jo vuosikymmeniä sitten, että afrikkalaisjoukkueet ottavat futismaailman haltuun? Ei ole ihan nappiin mennyt tuo ennustus… Mutta kannattaa Peleä silti kuunnella. Afrikan futis tekee sen nousun vielä. Ja se kuka sen oikein ennustaa tekee tiedoillaan melkoisen tilin.

Joko voisi olla Nigerian aika yllättää? Joukkue voitti karsintalohkonsa helposti ja jatkoi hyvää virettään kaatamalla Argentiinan viime kuussa lukemin 2 – 4. Tässä ryhmässä on paljon taitoa ja sitä kuuluisaa afrikkatekua, mutta perinteiset puolustuspään ongelmat ovat vähissä. Karsinnoissa Sambia, Kamerun ja Algeria onnistuivat tekemään Nigerian verkkoon kuudessa pelissä vain neljä maalia.

Nigerian kerroin? 250.00.

Uruguay jo jatkopeleissä

Uruguayssa saatiin lohkoarvontojen jälkeen juhlia. Samaan lohkoon päätyi ykköskorista isäntämaa Venäjä, eivätkä lohkon muut maat – Saudi-Arabia ja Egypti – nekään ole mitään futisjättiläisiä. Toki Egypti ja Venäjä voivat Uruguayn hyvänä päivänä haastaa, mutta tässä lienee mitä suurimmalla todennäköisyydellä A-lohkon ykkösjoukkue (kerroin tälle muuten 2.10).

Uruguay osoitti jo karsinnoissa olevansa Brasilian jälkeen ehkäpä se Etelä-Amerikan kovin futismaa juuri tällä hetkellä. Ei mikään huono saavutus ottaen huomioon maanosan tason. Mestaruuskerroin 34.00 on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!