Veikkauskioski

Valioliigassa derbyviikonloppu – lue vihjeet!

valioliiga-vedot-2017

Valioliigan härkäviikot jatkuvat, kun joukkueet palaavat kentälle taas huomenna lauantaina ja ylihuomenna sunnuntaina. Luvassa on jälleen kokonainen ottelukierros, joka pelataan mukavasti rytmitettynä, joten Valioliiga-viihteestä voi nauttia vaikka koko viikonlopun. Ota talteen Valioliigan vinkit alta, niin voit tienata pelejä katsoessasi!

Valioliiga-vihje: Newcastle United – Leicester City

Rafa Benitezin käskyttämällä sarjanousija Newcastlella on nyt käynnissä vaikea vaihe. Voittoja tai edes pisteitä ei tunnu tulevan millään, ja joukkue on valunut sarjataulukossa jo lähelle putoamisviivaa. Nyt olisi oiva paikka kääntää tämä kurssi, kun vieraaksi saapuu Leicester City.

Vaan helppo ei Benitezin joukkojen tehtävä ole. Leicesterin vire on ollut huippuluokkaa viime kierroksilla, ja joukkue on voittanut kaksi edellistä otteluaan, joissa vastaan asettuivat Tottenham ja Burnley. Ei ihan mitä tahansa pilipaliporukoita nekään.

Vihje:

Vaikka Leicester on kovassa vireessä, niin Newcastle on täysin erilainen joukkue kuin yllä mainitut, jotka Leicester voitti kotonaan. Nyt pitäisi pitää palloakin, joten tasurin kertoimessa 3.40 on ilmaa.

Valioliiga-vihje: Crystal Palace – AFC Bournemouth

Crystal Palace tekee juuri nyt sitä, mitä kukaan ei vielä hetki sitten uskonut: nousua pois putoamisviivan huonommalta puolelta. Edelliskierroksella Roy Hodgsonin suojatit hakivat arvokkaan vieraspisteen WBA:ta vastaan ja nousivat sarjataulukossa sijalle 18. Nyt luvassa on toinen huipputärkeä ottelu, kun vastaan asettuu Bournemouth.

Bournemouthin tilanne on hieman samanlainen kuin Newcastlella: alkukausi hyvää, nyt vaikeampaa. Edellisellä kierroksella joukkue jäi kotikentällään tasuriin Southamptonia vastaan, vaikka voittokaan ei olisi ollut vääryys. Mutta onko siitä vieraissa mihinkään?

Vihje:

Crystal Palace on suosikki, mutta tästä pelistä paistaa tasuri kauas. Bournemouth haluaa vain välttää tappion, joten ristin kerroin 3.50 maistuu hyvin.

Valioliiga-vihje: Liverpool – Everton

pl-vihjeet-veikkausJürgen Klopp on varmasti katsellut Liverpoolin viime viikkojen lentoa hyvin mielissään. Jo hieman heikkoon asemaan seurassa ajautunut saksalaismanageri on saanut nauttia murskavoitoista, ja Liverpoolin hyökkäyspeli vakuuttaa. Puolustus ei vieläkään ole terästä, mutta se tuntuu kestävän silti aiempaa paremmin.

”Aiempaa paremmin” on sanapari, joka sopii hyvin Evertonin viime aikojen esityksiin. Joukkue ei ehkä vieläkään esitä kovin ihmeellisiä temppuja kentällä, mutta nyt se tuntuu saavan tuloksia. Liigassa kaksi peräkkäistä kotivoittoa on harvinaista herkkua tällä kaudella, mutta se on Evertonin saldo ennen Merseysiden derbyä.

Vihje:

Everton +2 on tässä pelissä 2.00 ainakin Betssonilla! Tässä on kierroksen ehdoton ykkösidea pitkävetoon.