Veikkauskioski

Valioliigavihjeet sunnuntaille – kumpi vie Pohjois-Lontoon derbyn?

valioliiga_vetovinkit

Valioliigan kausi 2016/17 alkaa lähestyä loppuaan, ja edelleen vaikuttaa siltä, että Chelsea vie lopulta tittelin nimiinsä. Sinisten viime aikojen kompurointi on kuitenkin johtanut siihen, että täysin varmalta näyttänyt mestaruus on nyt uhattuna. Uhkaaja on toinen lontoolaisseura, Tottenham, joka kohtaa huomenna Pohjois-Lontoon derbyssä Arsenalin. Chelsean sunnuntaipäivän vastustaja ei sekään ole helppo, sillä sarjajohtaja lähtee vierailulle Evertonin luo. Lue valioliigavihjeet näihin kärkikamppailuihin alta!

Ennakko ja vihjeet otteluun Everton – Chelsea

Evertonin kausi on ollut aika lailla odotetunlainen. Joukkue majailee sijalla seitsemän, eikä sijoitus todennäköisesti tule enää muuttuumaan, mikäli kuudentena oleva Arsenal ei floppaa oikein kunnolla loppukauden aikana. Tämä ja nappisuoritus Evertonilta saattaisi vielä nostaa joukkueen europaikoille, mutta aika vaikealta näyttää.

Chelsea on palannut nyt voittojen tielle niin Valioliigassa kuin viimeksi FA Cupissakin, jossa kaatui Tottenham. Nyt on edessä todella suuri ottelu, sillä voitto tästä pelistä olisi todella tärkeä mestaruuden kannalta. Paineettomasti pelaava Everton voi kuitenkin olla aika hankala vastustaja – varsinkin kotikentällään. Kotona pelatessaan Everton on ollut peräti Valioliigan kolmanneksi paras joukkue tällä kaudella, joten helpolla ei Chelsea saa mitään.

Pitkävedon kertoimia tarkasteltaessa Chelsea on mielestämme nostettu hieman liian suureksi suosikiksi. Vaikka kurssi näyttäisikin kääntyneen juuri ajoissa, ei uusi notkahdus olisi mikään valtava yllätys. Kotivoiton kerroin on esimerkiksi Betssonilla 3.90, johon tartumme mielellämme keskisuurella panoksella. Toivotaan, että tietty paineettomuus on tällä kertaa etu, eikä näy lepsuiluna.

Ennakko ja vihjeet otteluun Tottenham – Arsenal

valioliigavinkit_2017Pohjois-Lontoon derbyn asemat eivät voisi juuri jännittävämmät olla. Tottenham taistelee mestaruudesta, Arsenal puolestaan paikasta ensi kauden Mestareiden liigaan. Molempien tilanne omassa taistelussaan vaikuttaa aika huonolta, joten voitto olisi elintärkeä molemmille. Veikkaisimme, että peruuttelua ei nähdä, vaan molemmat lähtevät hakemaan tarvittavia osumia alusta alkaen pienellä riskilläkin.

Tottenham on papereissamme tällä hetkellä selvästi Arsenalia kovempi jengi, mutta derbyissä voi tunnetusti tapahtua aivan mitä vain. Siksi sijoitamme tässä ottelussa rahamme mieluummin maalimäärävedolle: yli 3,5 maalin tulos antaa kertoimeksi noin 2.20, joka on pelattavissa. Myös suurimaaliset tulosvedot Tottenhamin puolesta on hyvä ottaa mukaan lapulle.