Veikkauskioski

Mestareiden liigan välierät 2017 – lue vedonlyöntivihjeet

mestareidenliiga_välierä_vihjeet

Mestareiden liiga 2016/17 alkaa olla loppumetreillään, mutta luvassa on vielä viisi huippuottelua – kaksi välieräparia ja lopulta finaali Cardiffissa, Millenium Stadiumilla. Mestareiden liigan välierät 2017 tarjoavat kaksi todella mielenkiintoista kohtaamista, sillä luvassa on ensin tänään tiistaina Real Madridin ja Atleticon välinen Madridin derby sekä huomenna Juventuksen ja yllättäjä Monacon kohtaaminen. Mutta otetaan askel kerrallaan – lue alta vedonlyöntivihjeet Realin ja Atleticon väliseen taistoon!

Ennakko ja vedonlyöntivihjeet Madridin derbyyn

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Atletico ja Real kohtaavat Mestareiden liiga -kentillä. Viime vuonna tästä herkusta ei saatu nauttia, mutta kaudella 2015 Real pudotti paikalliskilpailijansa jatkosta yhteistuloksella 1-0. Ja kaikkihan muistavat takuulla kauden 2014 Mestareiden liiga -finaalin, jossa Real voitti lopulta 4-1, mutta nousi varsinaisella peliajalla tasoihin vasta yliajalla.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet La Ligassa kahdesti. Marraskuussa Real kurmotti Atleticoa vieraskentällä peräti 3-0, mutta huhtikuun 8. päivänä pisteet tasattiin Santiago Bernabeulla 1-1. Voisiko tässä olla peli-ideaa myös tämän illan otteluun?

Joukkueiden edelliset sarjapeliot päättyivät voittoon: Real kaatoi lopulta Valencian kotonaan 2-1, Atletico iski puolestaan Las Palmasin vieraana taululle tylyt 5-0-lukemat.

Luvassa vähämaalinen peli?

cl_2017_madrid_derbyVaikka viime aikojen trendi varsinkin Real Madridin peleissä on ollut se, että maaleja tulee molempiin päihin runsaasti, ei tänään välttämättä nähdä mitään maalijuhlaa. Ei vaikka Atleticolla on pahoja loukkaantumisia puolustuspäässä, sillä Juanfran, Gimenez ja Vsaljko eivät pysty pelaamaan. Diego Simeonen tuntien tämän johtaa vain siihen, että hän tilkitsee puolustuksen entistä tarkemmin, kun varamiehet joutuvat kovaan paikkaan.

Joukkueiden keskinäinen historia kertoo vähämaalisuudesta, ja kaikkihan varmasti tietävät Atleticon olevan vahvasti under-painotteinen joukkue muutenkin. Tähän iskemme ensimmäisessä vedonlyöntivihjeessämme illan Mestareiden liiga -välierään, sillä alle 2,5 maalin kerroin on hyvä: 1.80.

Toinen vedonlyöntivihjeemme illalle on panostaa Atleticoon tasoitusvetona tai ilman. Real ei ole vielä hävinnyt Mestareiden liigassa tällä kaudella kertaakaan, mutta Atletico on aina Atletico, ja sen rekordi Santiago Bernabeulta on häikäisevän hyvä. Kotikentällään Realin on otettava peli haltuun ja hyökättävä, joten mahdollisuuksia auennee vieraillekin. Vihjeeksi kelpaavat sekä Atletico +0,5 (kerroin 2.10) ja Atleticon suora voitto kertoimella 5.25.