Veikkauskioski

Suuret pitkävetokertoimet Liiga-keskiviikon kahteen peliin

pitkavetokertoimet_smliiga

Eilisen kuuden jääkiekon SM-liigan matsin jälkeen päästään hengähtämään kahden ottelun illalla, mikä onkin sopivasti juuri oikea määrä Veikkauskioskin illan kahden kohteen Liiga-lapulle. Jukurit kohtaa kotonaan HPK:n ja Lukko saa kotonaan vastaansa SaiPa:n. Jos pelikassasi tarvitsee täytettä, käy lukemass vedolyöntibonukset esittelevä artikkelimme. Bonusetuja löytyy joka lähtöön kaikille kasinoille.

Aukeaako HPK:n peli Jukureita vastaan?

Kolmatta sijaa pitävä Liiga-nousija Mikkelin Jukureilla on takanaan oikein hyvä 6/7 ottelun voittoputki. Ainoa tappio tuli JYP:iä vastaan. Pelicans kaatui vahvalla aloituksella Janne Ritamäen sekä Topi Nättisen ensimmäisen erän maaleilla ja hyvällä puolustuksella.

HPK:n tilanne on täysin päinvastoin, seitsemästä ottelusta on tullut vain yksi voitto jatkoajalla Hämeenlinnassa Sporttia vastaan. Jukurit on suhteellisen kova kotonaan. Kolme voittoa ja kaksi tappiota, joista toinen jatkoajalla. HPK pitää sijaa yhdeksän, eikä vieraspelit ole oikein sujuneet. Vain yksi voitto KooKoota vastaan ja neljä tappiota. Jukurit on kaatanut joukkueita, joille HPK on hävinnyt. Joukosta löytyy jopa hallitseva mestari Tappara. On vaikea nähdä tämän matsin päättyvän HPK:n eduksi.

Lukko voittaa vain Tepsin?

veikkausvinkit_jaakiekkoonLukko pitää Liigan viimeistä sijaa, ja seuraavana olevaan KooKoohon on matkaa peräti viisi pistettä. Ei SaiPallakaan ihan vahvasti mene sijalla 12. SaiPalla on kuitenkin enemmän voittoja viimeisistä kohtaamisista. HPK kaatui Ville Vainikaisen yhden maalin taktiikalla.

Lukko on voittanut kotonaan TPS:n kahdesti viimeisen viiden ottelun aikana. SaiPa on saanut väännetyksi kaksi vierasvoittoa. Maalimääriä otteluiden perusteella on vaikea ennustaa, sen verran vaihtelevia ne ovat. Kuntoa katsoessa SaiPa vie voiton. Veikkauskioski näkisi tämän kääntyvän SaiPan kotivoitoksi.

Illan SM-liiga-otteluiden kertoimet pitkävetoon

Tänä iltana kerätään lapulle hiukan isompia pitkävetokertoimia. Maalimäärät ovat olleet sen verran volatiileja, että niihin ei nyt viitsi kajota. Jukurit on ollut todella mielenkiintoinen kohde tällä kaudella. Veikkauskioski päättääkin jättää moneylinet pois, ja betsaa Jukurien voittoon varsinaisella peliajalla kertoimella 2,30. Tähän yhdistyy mukavasti SaiPan kotivoitto varsinaisella peliajalla kertoimella 3,10, jolloin yhteiskertoimeksi muodostuu jo 7,13. Liikaa panosta ei tähän tuplaan kannata laittaa, sillä palautus on pienemmälläkin satsauksella hyvää tasoa.

Riskin lisääntyessä kannattaa tarkistaa, josko netin kattavasta veikkausbonustarjonnasta löytyisi jotain mukavaa juuri sinulle. Tasapeli on aina ikävä yllätys näissä vedoissa. Riskiä voi aina madaltaa vaihtamalla vedot moneylineiksi, tai jopa tuplamahdollisuuksiksi, joissa tasapelistäkin saa rahaa.