Veikkauskioski

Suomi kohtaa Slovenian MM-kiekossa – lue vihjeet

MM_vedonlyönti_vihjeet

Tänään Suomen kovia kokenut maajoukkue saa vastaansa Slovenian. Slovenia on sarjataulukon toiseksi viimeisenä, joten luulisi kolmanneksi viimeisenä olevien Leijonien tämä joukkue kaatavan – voittihan Norjakin heidät surullisen tutuin lukemin 1-5. Toisaalta viimeksi Lauri Marjamäen luotsaama joukkue päästi kolmen maalin johdon sulamaan, ja sitä ennen tuli tappio MM-kisojen isäntämaata Ranskaa vastaan – veret seisauttavin lukemin 1-5. Norja muuten laittoi isäntämaan Ranskan koville, kun peli venyi voittolaukauskilpailuun asti.

Koska MM-kisoissa on kyseessä Leijonien peli, tarjoaa suomalaisten suosima vedonlyöntisivusto NordicBet siihen kymmenen euron riskittömän vedon.

Vedonlyöjät uskovat Suomen voittoon, sillä Leijonien kerroin on 1,18, Slovenian 11,00 ja tasapelin 8,50. Muista osallistua kampanjaan ennen vedonlyöntiä. lllan muissa otteluissa Sveitsi kohtaa Venäjän, USA Italian sekä Slovakia Saksan.

Kokonaisuus vähemmän kuin osiensa summa?

On itsestään selvää, että jotakin on joukkueessa pahasti pielessä. Tsekkipelissä maalivahti Joonas Korpisalo ei loistanut eikä hyökkäys hienon kolmen maalin avauserän jälkeen toiminut. Valtteri Filppula, Topi Jaakkola sekä Ville Lajunen tekivät tässä järjestyksessä maalinsa. Jäähyminuutteja Leijonat keräsivät reilusti Tsekkiä enemmän.

On sitä MM-kisoissa ennenkin käyty kuilun partaalla, mutta onko nyt jo menty yli reunan? Ehkä ei kuitenkaan. Veikkauskioski ei voi pahimmankaan pessimismin läpi uskoa Slovenian voittavan, ei vaikka kyseessä onkin b-joukkue, kun huippupelaajat ovat poissa. Valitettavasti tällä valmennustasolla eivät huippuyksilötkään riittäisi.

Tällaisina aikoina riskittömät vedot ovat arvossaan

suomi_mm_kisoissa_2017Saa olla melkoinen Nostradamus, jos onnistuu ennustamaan miten Suomi pelaa edes Slovenian tasoista joukkuetta vastaan. Suomen hitusen ykkösen yläpuolella oleva kerroin on suhteellisen turha kohde tuhlata riskitön veto. Kertoimet viittaavat siihen, että tässä ottelussa tulee paljon maaleja: yli 5,5 lähtee niinkin matalalla kertoimella, kuin 1,65 ja yli 6,5 kertoimella 2,17. Tätä kannattaa peilata sen valossa, että Suomi tekee yli 4,5 maalia kerroin on 1,83 – Slovenian yli 1,5 maalia kerroin on 1,88.

On siis aika selvää, että markkinat siis uskovat Suomen tykittävän tässä ottelussa paljon maaleja. Tulosvedossa Veikkauskioski sijoittaisi riskittömän vedon Suomen 5-2 voittoon kertoimella 12.00. Toinen vaihtoehtokohde on 1,5 maalin tasoitusveto Slovenialle kertoimella 3,50, eli kääntäen sanottuna Suomen täytyy voittaa ainakin kahdella maalilla. Älä katso pelkkiä joukkueita tasoitusvedoissa, niin vältät tunnevetoja.

Eikö sinulla ole NordicBetin tiliä? Avaa se nyt, niin saat 100 prosentin vedonlyöntibonuksen.