Veikkauskioski

Pitkävetovihjeet HJK-Ilves – palaako Klubi voittokantaan?

veikkausliigavihjeet_hjk

Viime päivät ovat olleet Veikkauskioskillakin melkoisen MM-kisapainotteisia, joten palataanpa hetkeksi myös jalkapallon ja Veikkausliigan pariin. Tänään torstaina pelataan nimittäin todella mielenkiintoinen kärkikamppailu, kun HJK ja Ilves kohtaavat Helsingissä. Onko Klubista palaamaan voittokantaan kotistadionillaan, vai raapiiko Ilves tärkeän vieraspisteen tai -pisteet itselleen? Lue pitkävetovihjeet otteluun HJK – Ilves alta!

Ennakko otteluun HJK – Ilves 11.5.

HJK aloitti Veikkausliiga-kauden 2017 kahdella voitolla kotikentällään, mutta sen jälkeen on ollut vaikeampaa. Inter haki tasuripisteen “Femmaksi” nimetyltä ex-Soneralta arktisissa olosuhteissa, eikä kolmen pelin vieraskiertueeltakaan jäänyt käteen neljää pistettä enempää. Mika Lehkosuon aikakaudelta tutut ongelmat näyttävät siis nostavan jälleen päätään, mutta onko viime kausista opittu jotain?

Ilveksen kausi on lähtenyt puolestaan käyntiin erinomaisesti – varsinkin vieraskentillä, joilta Ilves on hakenut kaksi voittoa kahdesta pelistä (SJK ja KuPS). Edelliskierroksella irtosi myös ensimmäinen kotivoitto, kun IFK Mariehamn kaatui komeasti lukemin 3-0.

Molemmat joukkueet pääsevät otteluun enemmän tai vähemmän parhailla kokoonpanoillaan, emmekä usko HJK:n lähtevät viime aikojen pistemenetysten jälkeen kierrättämään pelaajistoaan. Parhaat pelaavat varmasti, sillä Banalla on taas selkä seinää vasten. Oman lisänsä illan otteluun tuo myös sää: kirjoitushetkellä näyttää, että Stadissa sataa ainakin jossain vaiheessa pelin aikana.

Pitkävetovihjeet illan otteluun

pitkävetovihjeet_veikkausliigaPitkävetovihjeet otteluun HJK – Ilves tarjoavat monenlaista mielenkiintoista pelattavaa. Ottelun kertoimet vaikuttavat ensisilmäyksellä olevan hieman vinksallaan, kuten HJK:n kotiotteluissa yleensäkin, sillä linja on tämä: 1.35 – 4.40 – 8.50. Kyllähän Klubi suosikki on, mutta ei mitenkään näin suuri. Ilveksen suoran vierasvoiton puolesta voi siis jo hyvin laittaa muutaman lantin sisään.

Varmempi pelivihje illan otteluun on lähteä hakemaan voittoa tasoitusvedolla. Ilves +2 antaa todella hyvän pitkävedon kertoimen 1.70, johon kannattaa tarttua – Klubin yhden maalin voittokin riittää tässä tapauksessa tilintekoon. Hieman isompaa riskiä voi ottaa Ilves +1 -vedolla, josta saa kertoimeksi jo 3.10.

HJK:n puolustus on tehnyt todella pahoja virheitä viimeisissä otteluissa, ja omiin on mennyt neljässä viime pelissä vähintään yksi osuma. Vastassa on lisäksi ollut huomattavasti Ilvestä heikompia nippuja, joten tänäänkin voisi kuvitella Klubi-puolustuksen murtuvan ainakin kertaalleen. Sama pätee varmasti Ilveksen puolustukseen, joten Molemmat tekevät maalin -veto lähtee myös lapulle kertoimella 2.25.