Veikkauskioski

MM-kisoissa vastassa Norja – osuuko riskitön veto taas?

mm_kisat_vedonlyönti_suomi

Mukavasti se tulosveto Leijonien 5-2 voitolle napsahti sieltä, oikein mukavasti. Näin ne MM-kisojen riskitön veto pitää käyttää. Kai älysit poimia Veikkauskioskin Suomi-vihjeen lapullesi riskittömäksi kohteeksi? Hyvä niin, sillä siitä irtosi 12,00 kerroin – kyllä se kymppikin alkaa tuntua.

Seuraavaksi syystäkin parjatun Lauri Marjamäen luotsaama kovia kokenut joukkue kohtaa Norjan. Leijonien peli on kuin vuoristorata – tosin ei ihan niin viihdyttävää. NordicBetin riskittömällä vedolla kikkailet kuitenkin sellaiset kertoimet lapullesi, että varmasti jännität lopputulosta.

Norja
Suomi

Leijonien MM-kisat eivät lähde käyntiin

Aijai, pakko hiukan mehustella ja laittaa suora lainaus Veikkauskioskin edellisestä MM-kisojen tulosvetovinkistä: “Saa olla melkoinen Nostradamus, jos onnistuu ennustamaan miten Suomi pelaa edes Slovenian tasoista joukkuetta vastaan.” Hyvä osuma, mutta se ei muuta sitä tosiseikkaa, että lopputulosta katsoessa täytyy muistaa millaista toikkarointia tämäkin Leijonien ottelu oli. Slovenia ehti johtaa ekassa erässä, menettää johdon tokassa ja tasoittaa kolmannessa erässä.

Suomi voitti ja reilusti, mutta luvut eivät kerro kaikkea. Tärkeä ero pelaamisessa oli se, että Sloveniassa se lähti innosta kaataa yksi lajin polvillaan olevista vakiojoukkueista – Anze Kuraltin ja Rok Ticarin maalit innostivat joukkuetta oikein kunnioitettavaan suoritukseen. Joukkue pelasi Leijonia vastaan paremmin, kuin mitä Norjaa vastaan – seikka, joka kannattaa pitää mielessä.

Leijonien loppuspurtti syntyi Veikkauskioskin mielestä sitä vastoin pelon aiheuttaman adrenaliinin ansiosta. Oli olemassa aivan oikea pelko jäädä historiaan joukkueena, joka hävisi Ranskalle JA Slovenialle. Siitä saa huippupelaajakin ikuisen mustan tähden reissuvihkoonsa, mikä laukaisi viisi pelaajaa maalintekoon. Illan onnistujia olivat Veli-Matti Savinainen, Mikko Rantanen,Sebastian Aho, Markus Hannikainen sekä Tomi Sallinen. Katso mitä maalintekijävetoja NordicBetiltä löytyy.

MM-kisat: tulosvedon riskitön veto

riskitön_mm_veto_2017Kyllä Suomen pitäisi Norja voittaa lätkässä, kunhan turskansyöjät vain jättävät huulirasvan käytön väliin. NordicBet tarjoama kerroin Suomen voittoon on 1,38 ja Norjan kerroin on 6,20 – mutta se on laskeva kerroin. Katsotaanpa tasoitusvetoja: Norjan plus 2,5 maalin tasoitusveto heilauttaa kertoimia siten, että Norjan saa kertoimen 1,52 ja suomen kertoimen 2,50.

Veikkauskioski ei oikein usko siihen, että Suomi voittaa tätä kolmella maalilla, vaikka Norja jäi Sveitsiä vastaan maaleitta. Maaleja tässä voi hyvinkin tulla, sillä yli 5,5 maalia lähtee kertoimella 2,40, mihin Veikkauskioski tarttuukin – mutta riskitön veto menee tulovetokohteeseen.

Jatketaan tulosvetojen parissa. Rikkinäinen kellokin on oikeassa kahdesti päivässä, katsotaan onko Veikkauskioskin Nostradamus oikeassa kahdesti kolmen päivän sisään. On epätodennäköistä, että Norja häviäisi yli kahdella maalilla. Tilastoja katsoessa näyttäisi Leijonien voitto kahdella maalilla olevan todennäköinen tulos. Veikkauskioskista poiketen markkinat tuntuvat uskovan alle 5,5 maaliin – mutta vain kuolleet kalat uivat myötävirtaan. Veikkauskioskin tulosvetovihje riskittömällä vedolla on 2-4, kerroin tälle