Veikkauskioski

Saako olla Leijonien voitto – ranskalaisilla?

mm_kisat_riskitön_veto

Veikkauskioski lähtee sunnuntain MM-kisoihin katse tietysti kiinni Leijonien pelissä. Vastaan tulee tänään Ranska, ja koska kyse on Suomen pelistä, niin suomalaisten vedonlyöjien perinteitä kunnioittava ja suosittu sivusto NordicBet tarjoaa jälleen kymmenen euron riskitöntä vetoa. Tosiaankin, tämä tarjous on käytettävissä jokaiseen Leijonien MM-kisojen otteluun – eli paljon hyviä vetoja luvassa, kunhan kaikki menee putkeen. Leijonat luottavat varman päälle puolustukseen, mutta Veikkauskioski tarttuu riskittömään vetoon – suurella pitkävedon kertoimella.

Pääruokalajia odotellessa maistuu ranskalaiset

Ranskan pitäisi olla läpihuutojuttu, ihan kuten Valko-Venäjänkin. Nämä ovat pelkkiä side-disheja – maanantaina alkaa tosikoitos, kun vastaan tulee Tshekki. Mutta edellisestä pelistä ei tullut maalijuhlaa. Leijonat satsaavat puolustukseen, eivätkä ota turhia riskejä – mikä on hyvä juttu näitä joukkueita vastaan, mutta se voi myös kostautua, kun vastaan tulee kovempia joukkueita. Valko-Venäjä ja Ranska kohtasivat toisensa ja molemmille tuli voitto. Leijonat kekittyvät vahvuuksiinsa, joten tästä ei välttämättä tule maalijuhlaa.

Veikkauskioskin MM-lapun riskitön veto

mm-kisat_2017_suomi_ranskaSuomen voiton kerroin on 1,20. Ranskan voiton kerroin on 10,25 ja tasapeli saa kertoimella 8,50. Jos edellinen ottelu näyttää nykymenon suunnan, ei tässä välttämättä tule kovin paljon maaleja. Yli vai alle 4,50 maalia lähtee kertoimilla 1,52 sekä 2,40.

Alle 4,50 maalia vaikuttaa kiinnostavammalta kertoimen perusteella, ja se on hyvä kohde riskittömälle vedolle. Saat siis panoksen takaisin, vaikka vetosi olisi tappiollinen. Vielä muikeampi kohde on tasapeli kertoimella 8,50 – mahdollisuus sille on melko vähäinen, mutta tuotto on sitäkin suurempi. Tähän vetoon Veikkauskioski tarttuu tällä kertaa.

Saat tosiaan riskittömän kympin vedon jokaiseen Suomen peliin. Eikä sinulla ole tiliä NordicBetillä? Vielä parempi juttu, sillä voit napata samalla napata muikean tervetulotarjouksen, joka on muikeat 100 prosenttia sataseen asti. Mahtavia tapoja pienentää riskiä – muista että ilman riskiä ei tule tuloksia. Maanantaina on luvassa uusi Suomen peli, kun Leijonat kohtaavat Tshekin. Tuolloin karsitaan jyvät akanoista, eikä enää ole varaa ottaa varman päälle – onneksi riskittömät vedot jatkuvat vielä.