Veikkauskioski

Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa Saksan harjoitusottelussa

suomi_jalkapallovihjeet

Suomen jalkapallomaajoukkue eli tuttavallisemmin Huuhkajat viimeistelee MM-karsintakuntoaan ensi viikon keskiviikkona, jolloin Suomi kohtaa myöhäisottelussa Saksan. Saksa on perinteisesti ollut suomalaisille melkoisen mukava vastustaja, sillä edellinen Saksan voitto Suomesta on niinkin kaukaa kuin vuodelta 1999, vaikka maat ovatkin pelanneet samassa karsintalohkossa tuon jälkeen kahteen otteeseen. Lue ennakkomme ja tulosvetovihjeemme Suomen ja Saksan väliseen otteluun alta.

Laiva ilman kapteenia?

Jos Suomen maajoukkue vaikutti olevan Mixu Paatelaisen alaisuudessa kuin laiva humalaisen kapteenin ohjaksissa, on Backen Suomelta ajoittain tuntunut puuttuvan kapteeni kokonaan. Tämä siitä huolimatta, että Backe on muuttanut Suomen pelitavan helposti omaskuttavaan perinteiseen 4-4-2-muodostelmaan.

Suomi on ollut jokaisessa Hasse Backen ajan maaottelussa selkeästi vastustajaansa jäljessä, ja tuloksen neljästä ykkösmiehistöllä pelatusta pelistä on ollut kolme tappiota ja yksi tasapeli. Maaleja Suomi on onnistunut tehtailemaan 0,25 peliä kohden, mikä ei juurikaan lupaa tulevia MM-karsintoja silmällä pitäen.

Jäähyväiset Schweinsteigerille

tulosveto_vihjeet_saksa_suomiEM-karsintojen pettymyksestä edelleen toipuvalle Saksalle Suomi-maaottelu tuskin olisi kovinkaan sytyttävä, jos ei kyseessä olisi yhden maan suurimman futislegendan viimeinen peli. Nykyisessä seurassaan Manchester Unitedissa reserveihin sysätty “Schweini” lopettaa komean maajoukkueuransa vasta 32-vuotiaana, mutta loukkaantumisista kärsineen kapteenin päätös on ymmärrettävä. Pelivuosia on varmasti jäljellä enemmän, mikäli maajoukkuepelien rasitus poistuu.

Saksalaiset haluavat varmasti antaa Schweinsteigerille parhaat mahdolliset jäähyväiset, joten normaalisti melko panokseton ottelu saa tavallista paljon juhlavamman tunnelman.Onkin oletettavaa, että Saksa haluaa voittaa ottelun Schweinille eikä tyydy tasapeliin, kuten niin usein muissa ystävyysotteluissaan.

Tulosvetovihjeemme otteluun Saksa – Suomi

Tulosvetovihjeemme Suomen MM-karsintoihin valmistavaan otteluun lähtevät jälleen kerran siitä realistisesta odotuksesta, että Suomi ei maalia onnistu vastustajansa verkkoon iskemään. Pelin kulku ei ole Suomen valittavissa, vaan Saksa vie ja Suomi puolustaa. Backen valinta valmistavaksi otteluksi onkin vähintäänkin omituinen, sillä ensi viikon maanantaina Suomi pelaa kotonaan Kosovoa vastaan. Tuossa pelissä ottelun luonne on aivan erilainen – Suomen on otettava peli haltuun ensimmäistä kertaa pitkään aikaan.

Veikkauskioskin tulosvetovihjeet keskiviikolle perustuvat siis pelaamiseen Suomen nollan kautta. Emme usko murskajaisiin, sillä niitä ei ole Puola-pelin jälkeen nähty. Saksalle siis 1, 2, 3 pienellä tasaavalla panoksella ja kertoimilla 7.00 / 7.50 / 9.00.