Veikkauskioski

La Ligan vedonlyöntivihjeet 2016 – 2017: Barcelonan kautta

la_liga_pitkäveto

Jalkapallon suurimmat sarjat on nyt kaikki saatu käyntiin, ja luvassa on ensimmäisten kierrosten perusteella todella jännittävä jalkapallosyksy. Monessa sarjassa, kuten Englannin Valioliigassa, on laitettu pakka uusiksi toden teolla, mutta Espanjan La Ligassa asetelma on edelleen tuttu: kaksi suurta ovat ylivoimaisia ennakkosuosikkeja. Real Madrid on aloittanut oman La Liga -kautensa 2016 kahdella voitolla, ja tänään sunnuntaina on Barcelonan vuoro pelata kauden toinen ottelunsa. Lue La Ligan vedonlyöntivihjeet päivän kierrokselle alta.

Barcelonalta vakuuttava alku La Ligaan 2016 – 2017

Ladotaan ensimmäinen vedonlyöntivihjeemme La Ligaan 2016 – 2017 pöytään heti kättelyssä: Barcelona mestariksi kertoimella 1.70. Tämä maistuu ainakin Veikkauskioskin La Liga -asiantuntijoille mainiosti, sillä joukkue on todella vakuuttava mielestämme erityisesti pitkässä sarjassa. Mestareiden liiga on arviomme mukaan enemmän Real Madridin heiniä, mutta Barcelona ei tule tähtisikermänsä kanssa pudottamaan ns. turhia pisteitä juuri lainkaan kauden aikana. Panostamme tähän keskisuurella panoksella, 7 / 10 panosyksikköä.

Barcelona antoi myrskyvaroituksen varsinkin hyökkäyspäänsä vahvuudesta avausottelussaan Real Betisiä vastaan. Arda Turan aloitti maalijuhlan jo 6. minuutilla, Leo Messi iski heti kättelyssä kahdesti ja Luis Suarez käynnisti kautensa rennosti hattutempulla. Loppulukemat 6 – 2 eivät imartele Barcelonaa lainkaan, vaan maaleja olisi voinut syntyä enemmänkin. Verrattuna vaikkapa Realin kotiavaukseen (2 – 1 -voitto Celta Vigosta) Barcelonan esitys Nou Campilla oli todella vahva.

Vedonlyöntivihjeet otteluun Athletic Bilbao – Barcelona

vedonlyöntivihjeet_la_ligaVeikkauskioskilla välttelemme yleensä suosikkien pelaamista kauden alussa, jolloin yllätykset ovat normaalia tavallisempia. Tänä sunnuntaina teemme kuitenkin poikkeuksen sääntöön vedonlyöntivihjeessämme, sillä pitkävedon kertoimet Barcelonalle ovat Bilbaon vieraana ehdottomasti pelaamisen arvoisia.

Barcelona on pitänyt pakkansa kasassa niin hyvin, että kauden alku tuskin vaikuttaa joukkueen otteisiin juurikaan – odotettavissa on 90 minuuttia dominointia ja todennäköisesti vähintään 2 maalia vierasjoukkueelle. Tulosvetoon emme kuitenkaan lähde, vaan haemme menestystä nimenomaan pitkävedon puolelta.

Barcelonan vieraskerroin on monessa paikassa edelleen noin 1.60, mikä on mielestämme liikaa. Bilbao on hieman yliarvostettu kertoimienlaskijoiden silmissä ja tämäkin veto ansaitsee saman 7 / 10 yksikön vedon kuin Barcelonan mestaruusvetokin.