Veikkauskioski

Suomen Cupin finaali 2017 – murskaako HJK taas SJK:n?

suomen cup finaali

Veikkausliiga 2017 alkaa olla aika lailla paketissa ainakin mestaruuden suhteen, vaikka pelejä vielä jäljellä onkin. HJK:lle loppukauden tärkein ottelu on joka tapauksessa huomenna lauantaina pelattava Suomen Cupin finaali 2017, jossa Helsingin Klubi kohtaa Seinäjoen Jalkapalloklubin. Tällä kaudella HJK on ollut SJK:lle todella hankala vastustaja, mutta viime kauden cup-finaalissa samojen joukkueiden kohtaamisessa SJK hoiti homman kotiin rankkareilla. Miten käy nyt? Lue vedonlyöntivihjeet Suomen Cupin finaaliin alta!

SJK:lla kotietu, HJK:lla kaikki muut valtit

Seinäjoen tyylikäs Oma SP -stadion toimii finaalinäyttämönä tämän vuoden Suomen Cupissa, kun pallo potkaistaan liikkelle klo 17.00. Tämä antaa SJK:lle pienen edun, mutta mikään vaikea paikka kyseinen areena ei ole HJK:lle ollut, oikeastaan päinvastoin. HJK voitti edellisessä Veikkausliiga-ottelussa seinäjokilaisisäntänsä peräti lukemin 6-0, ja samat lukevat komeilivat taululla myös Helsingissä pelatussa ottelussa. Maaliero tältä kaudelta on siis näiden joukkueiden välillä kahdessa ottelussa huima 12-0 Klubin hyväksi.

SJK:lla on menossa peräti neljäs päävalmentaja tällä kaudella – tai oikeastaan tällä kertaa valmentajakaksikko. Ensin lähti Valakari, sitten Boström ja hiljattain Manuel Roca. Nyt mahdollisuutensa ovat saaneet organisaation sisältä nostetut Brian Page ja Toni Lehtinen, joilla on edessään lyhyen valmennusuransa kovin kohtaaminen.

Klubi lähtee finaaliin ilman kovassa vireessä olevaa Filip Valencicia, joka on pelannut jo cupia PS Kemin paidassa tällä kaudella. Se saa kuitenkin takaisin pari tärkeää pelaajaa, sillä Akseli Pelvas on vapautunut pelikiellosta ja Evans Mensah oli jo Ilves-pelissä penkillä. Topparitilanne on pieni kysymysmerkki, mutta veikkaisimme hyvin pelanneen Valtteri Vesiahon saavan jatkaa. Joka tapauksessa Klubilla on heittää kova kaksikko puolustuksen keskustaan.

Vedonlyöntivihjeet Suomen Cupin finaaliin SJK – HJK

cup_2017_vihjeetVedonlyöntivihjeemme Suomen Cupin finaaliin kulkevat HJK:n kautta. Joukkue on löytänyt hyvän vireen viime aikoina, ja mukaan on saatu tärkeä Atomu Tanaka sekä paluumuuttaja Rasmus Schüller. Laatua riittää melkein kahden joukkueellisen verran, ja HJK tulee takuuvarmasti hallitsemaan ottelua, lähti SJK sitten millä taktiikalla hyvänsä.

Missä pitkävedon tai tulosvedon kohteessa sitten on eniten arvoa? Vaikka edellisiin peleihin vertaaminen onkin usein typerää, niin tämän kauden HJK:n saldo SJK:ta vastaan on yksinkertaisesti murskaava. 12-0 maaliero painaa takuulla SJK:n pelaajien takaraivossa, jos Klubi tekee sen yhdenkin maalin – niin kuin varmasti tekee. Siksi lapulle HJK -1 kertoimella 2.70.