Veikkauskioski

Valioliigavihjeet viikonlopulle – asetelmat alkavat muodostua

valioliiga_vinkit

Valioliigassa pelataan nyt yhtä mielenkiintoisimmista kausista vähään aikaan, jos unohdetaan hetkeksi Leicester Cityn ihme parin vuoden takaa.

Tällä kaudella Valioliiga vaikuttaa olevan todella tasainen. Juuri nyt sijalla 12 majailevan Arsenalin ja sarjakärjessä olevien manchesterilaisseurojen Unitedin ja Cityn välillä on 6 pistettä, joten erot eivät vielä ole ehtineet venymään kovin suuriksi. Jossain vaiheessa tasainen joukko kuitenkin erkanee toisistaan, joten nyt aletaan pikkuhiljaa pelata asemista kauden alkuneljänneksen jälkeen. Lue vihjeet Valioliiga-kierrokselle alta.

Valioliiga-vihje: West Ham – Tottenham

West Hamin kausi ei ole alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, mutta suunta näyttää silti ylöspäin. Joukkue hävisi kolme ottelua kauden alussa peräjälkeen, mikä johti samantien spekulaatioihin managerinvaihdoksesta. Slaven Bilic on kuitenkin saanut West Hamin kelkan käännettyä edes auttavasti oikeaan suuntaan: kaksi edellistä ottelua ovat tuoneet tullessaan voiton ja tasurin.

Tottenhamin alkukausi on ollut kohtalainen, mutta pelätyt ongelmat Wembleyllä pelaamisen suhteen tuntuvat toteutuneen. Tottenham on onnistunut saalistamaan kolmesta Valioliigan kotiottelustaan kaksi tasuria ja yhden tappion, kun taas vieraskentällä joukkue on voittanut kahdesti. Liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä tästä ei vielä kannata vetää, mutta seurataan kuitenkin trendiä tarkasti.

Vihje:

Spurs on Hammersille se ykkösvastustaja, joten tunnetta varmasti riittää kentällä. West Ham on saanut itseluottamusta edellisistä peleistä, joissa nolla on pysynyt jo 270 minuuttia. Tottenham jäi viimeksi Valioliigassa kiikareihin heikkoa Swansea Cityä vastaan Wembleyllä. West Hamin pitkävedon kerroin 6.00 on tässä paikallispelissä aivan liikaa, joten panokset sille.

Valioliiga-vihje: Leicester – Liverpool

vihjeet_valioliiga_vetoihinLeicesterissä ei tältä kaudelta odoteta juuri mitään, ja joukkueen tulokset ovat olleet melko lailla näiden odotuksien mukaisia: viisi peliä, saldo 1-1-3. Nyt vastaan asettuu Liverpool, jossa odotukset ovat huomattavasti korkeammalle.

Jürgen Kloppin on tälä kaudella näytettävä, että Liverpool voi taistella jopa mestaruudesta. Ensimmäisissä peleissä punaisten peli ei ole kuitenkaan näyttänyt odotetunlaiselta. Maaleja on mennyt omiin 5 ottelussa peräti 9 kappaletta, joten ongelmat ovat puolustuspäässä. Hyökkäyksessä Liverpool on tehnyt Manchesterin joukkueiden jälkeen eniten maaleja, myös 9.

Vihje:

Liverpoolin puolustusongelmat antavat Leicesterille mahdollisuuden tässä pelissä, mutta mielestämme kertoimet ovat aika lailla kohdallaan molemmille joukkueille. Paras vetovaihtoehto onkin mielestämme “molemmat tekevät maalin”, johon saa pitkävedossa oivan kertoimen 1.90.