Veikkauskioski

La Liga 2017/18 – lue vihjeet illan otteluihin

laliga_vetovinkit

La Liga 2017/18 on vanhentunut lähestulkoon viiden ottelukierroksen verran. Eilisen, yllättävän ja vähämaalisen viiden ottelun kattauksen jälkeen on jäljellä vielä kolme matsia, joista otamme käsittelyyn tässä artikkelissa kaksi. Real Madridin eilisen kotitappion kaltaista megayllätystä ei tänään ole luvassa, mutta tiliä voi tälläkin kertaa tehdä mukavasti. Tai näin ainakin vihjaamme me – lue vinkit La Liga -kierrokselle alta!

La Liga -vihje: Villarreal – Espanyol

Villarrealin kausi alkoi parilla tappiolla, mutta nyt peli alkaa asettua uomiinsa. Edelliskierroksella kaatui Alaves lukemin 3-1, ja jotain samansuuntaista voisi odottaa tämänkin illan peliltä. Villarrealin sairastupa on tyhjentynyt nopeaan tahtiin, mutta jobinpostiakin on toisaalta tullut. Nyt näyttää nimittäin siltä, ettei yksikään Villarrealin kolmesta maalivahdista ole pelikunnossa tänään.

Katalaanivierailija Espanyol on aloittanut kautensa oikeastaan odotetun heikosti. Joukkue on onnistunut tekemään neljässä pelissä vain kolme maalia, kun omiin on uponnut peräti kahdeksan. Joukkue jolta ei luonnistu puolustus eikä hyökkäys harvoin pötkii kovinkaan pitkälle La Ligassa, ja veikkaamme Espanyolille tällä kaudella tiukkaa taistelua sarjapaikasta.

Vihje:

Tekisi mieli ottaa Villarrealia tasoituksella, mutta maalivahtitilanne on edelleen hieman auki. Tyydytään siis tällä kertaa ottamaan NordicBetiltä kiinni loistava kotikerroin pitkävedossa, 1.74.

La Liga -vihje: Celta Vigo – Getafe

la_liga_vihjeet_201718Celta Vigon kausi on ollut tähän mennessä melkoista tervanjuontia. Kolme tappiota (2 kotona) ja yksi kotivoitto umpisurkeasta Alavesista lukemin 1-0 tuskin seurajohtoa miellyttää, ja paineet alkavat hiljalleen kasautua joukkueen niskaan. Edelliskierroksella Celta lahjoitti Espanyolille kauden ensimmäiset pisteet. Tappio tästä pelistä, ja Celta-leirissä tuskin paljon hymyillään.

Vierailija Getafe on kerännyt neljästä pelistään yhtä monta pistettä. Saldo ei ole mikään ihmeellinen sinänsä, mutta ottelut ovat olleet kaikkea muuta kuin helppoja. Avauskierroksella joukkue haki vieraspisteen Bilbaosta, toisella kierroksella tuli kotitappio Sevillalle ja kolmannella vihdoin voitto, kun joukkue kaatoi Leganesin vieraissa. Edelliskierroksella Getafe oli todella vahva Barcelonan isäntänä, mutta vieraat veivät hieman onnekkaasti ottelun nimiinsä 1-2.

Vihje:

Celta on otteitaan parempi joukkue, mutta onnistuuko kelkan kääntäminen? Emme usko siihen vielä tässä pelissä, sillä Getafe on vaikea voitettava. Vieraskerroin on aivan liian korkealla, joten otetaan rohkeasti kiinni siihen tasurin sijaan. 4.75 maistuu hieman isommallakin panoksella.