Veikkauskioski

Suomalaiset tiukoilla Eurooppa-liigan karsinnoissa – lue vihjeet

el_vetovihjeet_2017

Suomalaisten vahva euroalku ei ole saanut jatkoa. Eilen saimme nauttia varsinaisesta nöyryytyksestä, kun Legia Varsova käveli IFK Mariehamnin yli yhteisnumeroin 9-0. Aika käsittämätön tulos eurokentillä, jossa pienemmätkin joukkueet pystyvät yleensä laittamaan kohtalaisesti kampoihin isommilleen.

Nyt on kuitenkin aika keskittyä Eurooppa-liigan karsintoihin ja niissä vielä mukana oleviin suomalaisjoukkueisiin HJK:hon ja VPS:ään. Molemmat ovat tiukassa paikassa, mutta miten käy? Lue vihjeet Eurooppa-liigan karsintojen suomalaisotteluihin alta!

HJK – KF Shkëndija

Helsingin jalkapalloklubilla oli melkoinen vierasreissu Makedoniaan. HJK oli alusta asti altavastaajana kovassa helteessä, mutta onnistui kuitenkin tekemään tärkeän avausmaalin kulmapotkusta, kun Ousman Jallow törkkäsi pallon verkkoon. Sitten tuli romahdus. Klubi antoi ensin typerän pilkun Shkëndijalle avausjakson loppuun, päästi helpon maalin toisella jaksolla vastaiskusta ja kruunasi vielä iltansa punaisella kortilla ja pilkulla, josta Shkëndija viimeisteli loppulukemat 3-1.

Ensimmäisen osaottelun perusteella HJK on täysi altavastaaja toisessakin pelissä, niin paljon parempi Shkëndija oli. Täytyy kuitenkin muistaa, että eurokentillä vieraspeli on aina täysin eri juttu – Klubihan onnistui häviämään myös walesilaisamatööreille jo tämänkin kauden Eurooppa-liigan karsinnoissa. Vierasmaali antaa Klubille mahdollisuuden aloittaa varovasti ja lähteä hakemaan avausmaalia huolellisesti niin, ettei vastustaja pääsee nopeisiin vastahyökkäyksiinsä.

Klubi on ollut tällä kaudella kotonaan todella hyvä, ja uskomme sen voittavan kotiottelunsa nytkin. Mutta riittääkö se jatkoon asti? 1-0 ja 2-1 ovat täysin mahdollisia tuloksia, joilla HJK lähtisi lauluun. Koska HJK:n on hyökättävä loppua kohden, jos tilanne niin vaatii, lähdemme hakemaan hyviä kertoimia Klubin jatkopaikalle tulosvedosta.

Vihje:

HJK:n 2-0 voitosta saa mukavan kertoimen 12, kun taas 3-0 lukemilla kerroin on jo 16. Yhdistämällä näitä vetoja sopivalla panoksella saa HJK 2,3 – Shkëndija 0 tulosvedolle oikein hyvän kertoimen, jolla molemmat tulokset antavat rahat takaisin noin 7-kertaisesti. Toivotaan Lehkosuolta kerrankin onnistunutta taktiikkaa…

VPS – Bröndby

veikkausvihjeet_eurooppa_liigaanVPS hävisi avausottelunsa tanskalaiselle Bröndbylle lukemin 2-0 vieraskentällä. Ei mikään katastrofitulos, mutta vierasmaalin puute laittaa vaasalaiset tiukkaan paikkaan. Jos Bröndby tekee maalinkin Vaasassa, on se jatkossa lähes varmasti.

Tämän tietävät takuuvarmasti myös Bröndby ja joukkueen tähtihyökkääjä Teemu Pukki, joka on hirmuvireessä: neljä ottelua, neljä maalia on sellainen saldo viime peleistä, että VPS:lle tulee tiukka paikka. Petri Vuorisen opit ovat iskostuneet pelaajiin, mutta onko nyt kuitenkin jo liian tiukka paikka Vepsullekin?

Vihje:

Molemmat tekevät maalin vaikuttaa loistovedolta tähän peliin. Jos Bröndby tekee avausmaalin, voi se hengittää vapaasti, jolloin VPS pääsee takuulla paikoille. Jos taas VPS onnistuu maalinteossa ensin, iskee Bröndby takuulla uuden vaihteen silmään. Pitkävedon kerroin 2.00 on tähän kohteeseen lahja.