Veikkauskioski

Vihjeet Premier League Asia Trophyn finaaliin Leicester – Liverpool

asia_trophy_finaali_vinkit

Nyt se vihdoin pelataan, Premier League Asia Trophyn odotettu finaali on täällä! Okei, eihän tämä juuri ketään kiinnosta tuloksen puolesta, mutta nyt ollaan jo sen verran lähellä Valioliiga-kauden alkua, että vedonlyöjienkin kannattaa aloittaa joukkueiden tarkkailu viimeistään tässä vaiheessa. Huomenna lauantaina pelattavassa finaalissa kohtaavat Leicester City ja Liverpool FC, lue vihjeet peliin alta!

Näin Premier League Asia Trophy on sujunut

Premier League Asia Trophy ei toden totta ole mikään suurturnaus, sillä otteluita pelataan tasan neljä. “Välierävaiheessa” Leicester kampesi tieltään West Bromwich Albionin. WBA kaatui tosin vasta rankkarikilpailun jälkeen, sillä varsinaisella peliajalla ottelu päättyi tasalukemiin 1-1. Kumpikaan ei joukkue esittänyt mitään kovin ihmeellistä, ja tasuri oli pelitapahtumiin nähden ihan oikeutettu tulos.

Liverpoolin Asia Trophyn ensimmäinen peli sujui sen sijaan voitokkaasi. 2-0 voitossa lontoolaisryhmä Crystal Palacesta nähtiin mielenkiintoisia maalintekijöitä, kun ex-Chelsea-hyökkääjä Dominic Solanke iski ensin Liverpoolin 1-0 johtoon ja Divock Origi kaunisteli loppulukema 2-0:aan. Liverpool näytti jopa kohtalaisen valmiilta jo nelisen viikkoa ennen Valioliigan alkua, joten Kloppin miehistöltä voidaan odottaa paljon ensikierroksilla. Mutta katsotaan ensin, miltä näyttävät kertoimet Leicesterin ja Liverpoolin väliseen Asian Trophy -finaaliin.

Vihjeet PL Asia Trophyn finaalin Leicester – Liverpool

vihjeet_asia_trophyynPronssiottelussa kohtaavat siis WBA ja Crystal Palace, mutta keskitytään tässä nyt pelkästään finaalin, johon on tarjolla parempia pitkävedon kertoimia.

Jos tilastojen tarkastelulla on näissä peleissä jotain painoarvoa, niin mainitaan nyt tässä yhteydessä, etteivät Liverpoolin tilastot ole kovin hyvät Leicesteriä vastaan. Edellisen Valioliiga-ottelun Liverpool hävisi 3-1, ja historian saatossa joukkueet ovat olleet aika lailla tasavahvoja, vaikka The Reds onkin onnistunut ottamaan pari voittoa enemmän.

Harjoituskaudella Liverpool on ehtinyt pelaamaan pari ottelua Palacea enemmän, mikä riittää meille kannusteeksi siihen, että rahat sijoitetaan ennakkosuosikille. Tranmere Rovers kaatui 0-4, Wiganin kanssa Liverpool tasasi pisteet ja Crystal Palacen joukkue kaatoi siis 2-0. Leicesterille Asia Trophy on vasta harjoituskauden ensimmäinen “tosikoitos”, joten pelintuntuman kaanssa lienee vähän niin ja näin.

Vihje:

Ainakin NordicBet tarjoaa Liverpoolin voitosta tähän peliin huippukerrointa 1.80. Yleensä näiden kahden välillä kotijoukkue on ollut se vahvempi, mutta nyt pelataan neutraalilla maaperällä. Kyllä Liverpool tämän klaaraa vähintään 60 % ajasta.