Veikkauskioski

Starttaa SM-liiga ilmaisvedoilla – perjantain veikkausvihje

liiga_2018_vinkit

Liiga jatkuu tänään perjantaina 4 ottelulla, ja tapamme mukaan me Veikkauskioskilla olemme jälleen tehneet pitkävetovihjeitä ja etsineet mukavia sekä rahanarvoisia tarjouksia. Tiistaina on luvassa mielenkiintoisia otteluita, kun viime pelissä hallitsevalle mestarille Tapparalle hävinnyt Kalpa kohtaa nyt kotonaan viime pelinsä voittaneen HIFK:n. Lue vihjeet otteluun alta.

Suomalaisten vedonlyöjien parissa suositulla Nordicbetillä on mainio tarjous meneville pelaajille. Voit saada kymmenen euron mobiilivedon lyödessäsi kymmenen euron vedon haluamaasi liigamatsiin. Lisätietoja löydät kampanjasivulta.

SM-liigan viime kauden finalistit vaikeuksissa?

Viime lauantain kierroksella pelattiin seitsemän ottelua. TPS vei ennakkosuosikkia Tapparaa 6-2. Maaleja tuli kaksi joka erässä, mutta Tappara heräsi mukaan vasta kolmannessa erässä.

Jyp voitti HIFKn varsinaisen peliajan jälkeen. Muita voittajia olivat Pelicans, KooKoo, HPK tasapelin jälkeen, Lukko sekä Ässät. Hallitsevan mestarin Tapparan kylmä kyyti kiinnostaa Veikkauskioskia, sillä myöhemmin joukkue kuitenkin onnistui voittamaan tänä iltana tulessa olevan Kalpan. SM-liigan nykyinen tuomarilinja haittasi selvästi Tapparaa, joka napsi kolme kahden minuutin jäähyä ensimmäisen erän ensimmäisten viiden minuutin aikana. Viime kierroksella Tappara onnistui siis voittamaan Kalpan lukemin 1-0, mutta ovatko molemmat viime kauden finalistit nyt kohmeessa?

Kumpi voittaa, peto vai miekka?

sm_liiga_vedonlyöntiPeto vai miekka? Se selviää, kun HIFK ja KalPa kohtaavat toisensa Helsingissä. HIFK on voittanut siis tällä kaudella vasta yhden ottelun kolmesta, kun taas Kalpa on ehtinyt pelaamaan vasta kaksi. Huomionarvoista on kuopiolaisten vähämaalisuus parissa ensimmäisessä pelissä. 3 tehtyä maalia Jukureiden verkkoon ja 1 omiin Tapparaa vastaan ovat ainoat osumat, jotka Kalpan peleissä on nähty.

Vastakkain on siis kaksi joukkuetta, joita voidaan pitää erityisen tasapeliherkkinä. Peli on vedonvälittäjien papereissa enemmän tai vähemmän tasabuukkia, ja hieman alakanttiin aloittanut Kalpa on mielestämme sopiva vastustaja HIFK:lle Helsingissä. Koska tasurin kerroin on yli 4.00, voi siihen hyvin sijoittaa pientä panosta. Tulosvedossa suosimme lukemia 1-1 tai 2-2.

Jos et muuten ole vielä avannut tiliä NordicBetille, niin tee se nyt. Saat nimittäin mainion vedonlyöntibonuksen, jolla voit tuplata ensitalletuksesi. Lisäksi NordicBetiltä löytyy jatkuvasti mahtavia tarjouksia, joten asiakkuus todella kannattaa.