Veikkauskioski

Eurooppa-liigan vedonlyöntivihjeet: kiinnostaako Arsenalia?

eurooppa_liiga_vedonlyönti

Mestareiden liigan lohkovaiheen ensimmäinen ottelukierros on nyt saatu onnellisesti päätökseen, eikä mitään suurempia yllätyksiä lopulta nähty. Palaamme Mestareiden liigan -vedonlyöntivihjeiisiin tarkemmin lähipäivinä, mutta nyt on aika kääntää katseet hetkeksi hieman vähävaraisemmille eurokentille. UEFA:n toiseksi arvostetuin seurajoukkueturnaus Eurooppa-liiga alkaa tänään melkoisella määrällä otteluita, ja luvassa on heti muutama mielenkiintoinen kohtaaminen. Lue vedonlyöntivihjeet kahteen Eurooppa-liigan otteluun alta.

Eurooppa-liigan vihje: Arsenal – FC Köln

Arsenalin alkukausi on ollut melkoista vuoristorataa. Kausi alkoi komealla voitolla Chelseaa vastaan Community Shieldin finaalissa, ja Valioliigan avausottelustakin heltisi lopulta täydet pisteet, kun Tykkimiehet kaatoivat Leicesterin 4-3. Tätä seurasi kaksi tappiota (Stoke, Liverpool) ja paluu voittokantaan viime kierroksella Bournemouthin kustannuksella.

Kölnin Bundesliiga-kausi ei ole alkanut toivotulla tavalla sekään. Kaksi peliä ja kaksi tappiota on aina kehno saldo, ja vielä huonomman siitä tekee se, ettei Köln ole onnistunut vielä maalinteossa kertaakaan.

Arsenalilta puuttuu riveistään tänään ainaki Santi Cazorla ja Alexis Sanchez, Köln taas joutuu lähtemään otteluun ilman Frederik Sörenseniä ja Marcel Risseä.

Vihje:

Köln on tavallisestikin huono vierasjoukkue, eikä asiaa takuulla auta matkaaminen yhden Valioliigan kovimman joukkueen vieraaksi. Normaalisti emme koske suosikkeihin pienillä kertoimilla Eurooppa-liigassa, mutta nyt siihen on erinomainen tilaisuus. Arsenalin kahden maalin voitolle saa kertoimen 1.95, joka riittää kyllä peleihia, vaikka kentällä olisikin kakkosmiehistö.

Eurooppa-liigan vihje: Vitesse – Lazio

el_veikkausToinen pelivalintamme tälle illalle lähtee otteluun Vitesse – Lazio. Vitesse ei ole mikään varsinainen suurseura edes Hollannissa, mutta joukkue on aloittanut uuden Eredivisien-kauden hyvin: 3 voittoa ja 1 tappio tyydyttää varmasti seurajohtoa tässä vaiheessa.

Lazio on puolestaan aloittanut Serie A -kautensa todella hyvin. Joukkue majailee tällä hetkellä neljäntenä voitettuaan kolmesta pelistään kaksi ja pelattuaan yhden tasan. Edelliskierroksella Laziolta sai kyytiä muuan AC Milan, joka sai poistua Roomasta kauden ensimmäinen tappio niskassaan. Loppunumerot 4-1 eivät jätä paljoa selittelylle sijaa.

Vihje:

Lazio lepuuttaa pelaajiaan takuuvarmasti tässä vierasottelussa, joten luvassa on todennäköisesti hyvin tasainen peli. Tätä näkökulmaa vasten on hieman kummallista, että Lazio on pitkävedon kertoimien valossa selkeä suosikki. Yhden maalin tasoitus (+1) kotijoukkueelle antaa tähän peliin oivan kertoimen 1.90. Selkeä ylikerroin.