Veikkauskioski

Formula 1 -vihjeet: Singaporen osakilpailu 17.9.

f1_vihjeet_singapore

Hypätäänpä hetkeksi joukkuelajien parista moottoriurheiluun ja katsastetaan, miltä näyttää Formula ykkösten tilanne juuri nyt. Singaporen osakilpailu käydään sunnuntaina 17.9., ja luvassa on jälleen nopeavauhtista jännitystä koko rahalla. Mestaruustaisto on todella tiukka, sillä Hamiltonin ja Vettelin välillä on vain kolme pistettä.

Suomalaiset taitavat olla jo ulkona tästä kisasta, vaikka Bottas onkin vielä kutakuinkin iskuetäisyydellä. Lue Formula 1 -vihjeet Singaporen osakilpailuun alta!

Formula 1 -mestaruustaistelu 2017 jatkuu

Kuten sanottua, tilanne on mestaruustaistelun kannalta nyt äärimmäisen jännittävä. Lewis Hamilton menetti jo otteensa mestaruuspokaalista hetkellisesti, mutta kaksi voittoa peräjälkeen on nostanut Mercedes-kuskin jälleen ykköseksi 238 pisteellä. Sebastian Vettel Ferrareineen on saalistanut 235 pistettä, Bottaksen saldo on puolestaan 197. Kimi Räikkönen ja Daniel Ricciardo ovat sen verran kaukana, ettei mestaruudesta kannata enää edes haaveilla.

Singaporessa kisataan katuradalla

Singaporessa päästään Monzan legendaarisen radan jälkeen hieman uudempaan F1-ympäristöön. Vuorossa on uskomattoman hieno katurata, joka sytyttää varmasti F1-kansan jälleen. Kisa käydään kaiken muun hyvän lisäksi ilta-aikaan, joten tunnelman luulisi olevan kohdillaan.

Monzassa Mercedes oli melko lailla ylivoimainen, mutta tähän lienee selvä syy: moottorin teho. Mersut ovat edelleen selkeitä ykkösiä raakaa voimaa vaativissa osakilpailuissa, mutta onko Ferrari parempi pienemmillä nopeuksilla ajettaessa? Siitä on saatu jo hieman merkkejä aiemmin, ja voi olla, että sama tahti jatkuu Singaporessa. Olisiko jopa Kimillä yllätysmahdollisuus? Vettel on tosin voittanut tämän kisan jo peräti neljästi, joten saksalaisen itseluottamus on takuulla kunnossa.

Vihjeet Singaporen GP:hen

f1_vedonlyönti_2017Pitkävedosta löytyy Singaporen GP:hen monia mielenkiintoisia pelikohteita. Ensimmäiseksi todettakoon kuitenkin se, ettei Hamiltonin tai Vettelin suoran voiton puolesta voi ropojaan sijoittaa. Kertoimet ovat molemmilla vain hieman kahden pintaan, mikä ei millään riitä peleihin. Ei vaikka näiden kahden välillä kisa voitosta todennäköisesti käydäänkin.

Suomalaisten voittokertoimet sen sijaan miellyttävät silmää. Red Bull -kuljettajat on nostettu loistavasti sujuneiden vapaiden harjoitusten jälkeen kolmos- ja nelossuosikeiksi Vettelin ja Hamiltonin jälkeen. Aika-ajoissa Verstappen ja Ricciardo saattavatkin olla hyviä pelivalintoja, mutta kisavauhdin emme usko riittävän. Tuskin se riittää Kimillä ja Valtterillakaan, mutta kertoimet ovat toden totta kunnossa. Bottaksen voitosta saa rahat takaisin peräti 23-kertaisesti, Räikkösen voitto taas antaisi kertoimen 17.