Veikkauskioski

SM-liigan pitkävetovihjeet tiistaille – Kärpät palaa voittokantaan

liiga-pitkäveto

Aijai, kyllä maistui viime perjantaina vihjattu Sportin kotivoitto Tapparasta pitkävedon kertoimella 4.05! Kun muut vihjeet tuottivat plusmiinusnollaa, niin mukavasti saatin taas pelikassaan täytettä lätkävetojen kautta. Nyt on aika kokeilla uusia pitkävetovihjeitä Liigaan – luvassa on taas mielenkiintoisia matseja joulunodotusta piristämään.

Liiga-vihje: Kärpät – JYP

Kärpät petti perjantaina pahasti, kun Lahden Pelicans oli oululaisia vahvempi kotonaan numeroin 3-1. Mutta tuo oli siis tosiaan sarjajohtaja Kärpille vieraspeli, joissa se on muutenkin tällä kaudella ollut huomattavasti kotipelejä heikompi. Kotona on sen sijaan kulkenut huikean hyvin: Kärpät on voittanut 14 kotipeliään ja hävinnyt vain kahdesti!

JYP lähtee huomisen peliin haastajana. Se on Liigassa tällä hetkellä sijalla 5, noin 20 pistettä perässä Kärppiä. Edellisestä pelistään JYP nappasi kotivoiton HPK:sta, mutta HPK nyt ei ole tällä kaudella mikään mittari. Vaikeaa tulee jyväskyläläisille Raksilassa.

Vihje:

Esimerkiksi Betsafe tarjoaa tähän pelin kotivoitolle lähes kahden kerrointa! Otetaan 1.85 talteen heti eikä huomenna.

Liiga-vihje: Tappara – SaiPa

Liiga vinkit pitkävetoHallitseva mestari sai Sportilta viime kierroksella melkoisen pöllytyksen. Loppulukemat 4-0 eivät juuri jättäneet selittelyille sijaa. Nyt Tappara pääsee palaamaan Hakametsään, jossa kotiyleisö odottaa kirvesrinnoilta huomattavasti ryhdikkäämpää esitystä, kun vastaan luistelee SaiPa.

SaiPa on ollut jo pitkään Liigan tasaisessa keskikastissa, jossa taistellaan kotiedusta playoffseihin ja tietenkin kuuden joukkoon pääsystä. SaiPa on yllättävän hyvä vierasjoukkue, kun tilastoita tarkastellaan: sen 17 pelistä 9 on päättynyt voittoon ja 8 tappioon.

Vihje:

Tappara on suosikki, mutta se on hävinnyt ennenkin useita pelejä putkeen. SaiPan suorasta voitosta saa kertoimen 4.55, joka on liikaa.

Liiga-vihje: Jukurit – HPK

Mikkelin Jukurit saa keksittyä jo rantapallojen pumppaamiseen, eikä hämeenlinnassa juuri paremmin mene. Jukurit – HPK on Liigan jumbofinaali, jossa kohtaavat kaksi varmasti alamaissa olevaa joukkuetta. Kumpi saa hieman lohtua talven pimeyteen?

Vihje:

Tekisi mieli melkein vastata, ettei kumpikaan, mutta uskomme tässä pelissä silti vierasjoukkueeseen. HPK on joukkueista perustasoltaan kovempi, ja se on itse asiassa pelannut vieraissa kotipelejä paremmin. Pitkävedon kerroin 2.85 mahtuu peleihin.