Veikkauskioski

Jalkapallon MM-kisat 2018: lue vihjeet maalikuninkaasta!

mm-2018-maalintekijä

Kirjoitimme viime viikolla jo hieman siitä, kuinka Venäjän MM-kisojen mestaruusvetojen kertoimet muuttuivat lohkoarvontojen jälkeen. Tällä viikolla on aika tehdä katsaus toiseen suosittuun vetotyyppiin: vedonlyöntiin maalinkuninkaasta. Lue vihjeet alta ja valmistaudu MM-kisahuumaan hyvissä ajoin – kaikki kertoimet on poimittu Betssonilta.

Edinson Cavani – Uruguay – 23.00

Paris Saint-Germainin huippukärki Edinson Cavani kantoi Uruguayn joukkueen Etelä-Amerikan MM-karsinnoista helposti kisoihin. Karsintojen maalipörssin voittanut Cavani iski maalleen peräti 10 maalia 18 ottelussa, ja hänen kertoimensa MM-kisojen maalikuninkaaksi liikkuvat hämmästyttävän korkealla. Vielä hetki sitten Cavani palautti rahat 30-kertaisesti, mutta nykyisessä 23:ssakin on kyllä reilusti ilmaa.

Uruguayn pelaajien maalintekomahdollisuuksia Venäjän kisoissa kasvattaa sekin, että joukkue sai todellisen unelma-arvan. A-lohkossa pelaavat nimittäin eteläamerikkalaisten lisäksi isäntämaa, Egypti ja Saudi-Arabia. Cavanin nimi turnauksen maalitilaston kärjessä lohkovaiheen jälkeen ei olisi minkään sortin yllätys.

Romelu Lukaku – Belgia – 20.00

kultainen-kenka-mm-2018Manchester Unitedin ja Belgian Romelu Lukaku säväytti Valioliigassa alkukaudella, mutta viime aikoina osumia ei ole syntynyt ihan samaan tahtiin. Tästä ei kuitenkaan kannata kiirehtiä syyttämään Lukakua. Tapa jolla Jose Mourinho ManU:a peluuttaa on yksinkertaisesti niin puolustusvoittoinen, ettei belgialaiskärjellä ole mitään mahdollisuuksia taistella maalikuninkuudesta Valioliigassa.

Vaan entäpä sitten MM-kisoissa 2018? Belgialle arvottiin kohtalaisen mukava lohko, jossa pelaavat nuori Englannin joukkue, ensi kertaa mukaan selvinnyt Panama ja aina lohkovaiheessa kisansa lopettanut Tunisia. Belgia on selvä suosikki lohkovoittajaksi ja jatkaa tästä lohkosta melkoisella varmuudella. Lukakulla on ykköskärkenä sauma kirjoittaa nimensä belgialaisfutiksen historiankirjoihin entistäkin suuremmilla kirjaimilla.

Cristiano Ronaldo – Portugali – 13.00

Eipä tarvi enää Cristianonkaan kulkea kadulla pää painuksissa. Portugalilaiskärki sai vihdoin maajoukkueuralleen täyttymyksen, kun Fernando Santos johdatti joukkonsa yllättävään Euroopan mestaruuteen vuonna 2016. Vaikka joukkue pelaakin puolustavasti, tarjoutuu Ronaldolle silti aina paikkoja maalin tai pariin ottelua kohden.

Ronaldon maalikuninkuudesta puhuu moni seikka, vaikka 32 vuoden iässä mies alkaakin olla jo uransa ehtoopuolella. Nyt suurimmat paineet ovat kuitenkin arvokisoissa poissa, ja Ronaldo voi lähteä nauttimaan viimeisistä MM-kisoistaan rennommin. Maailmanmestaruus olisi uskomaton kruunu kaverin uralle, ja alkulohkon heikot Marokko ja Iran auttavat hallitsevan Euroopan mestarin takuulla hyvään vauhtiin alusta alkaen.