Veikkauskioski

Lue vihjeet yön NHL-peleihin – Ottawa jatkaa voittoputkea

nhl-vihjeet-20-12

Tiistain ja keskiviikon välisen yön NHL-kierroksella riittää mielenkiintoista pelattavaa sen verran paljon, että pienemmät ylikertoimet jouduttiin pudottamaan kyydistä. Lue alta, miten voit tienata hieman ylimääräistä joululahjarahaa lyömällä vetoa NHL:n otteluista!

NHL-vihje: Ottawa Senators – Minnesota Wild

Ottawa on palannut voittojen tielle. Pari vieraspeliä putkeen hävinnyt kanadalaisjoukkue on nyt kahden ottelun pituisessa kotivoittoputkessa, johon se kaipaa varmasti jatkoa illan ottelussa Minnesotaa vastaan. Se lähtee myös peliin selkeänä suosikkina.

Minnesota kävi häviämässä toissayönä Chicagolle vieraissa, ja kova vierasputki jatkuu. Joukkue on ihan hyvätasoinen parhaimmillaan, mutta nyt siltä puuttuu riveistään ykkösmaalivahti ja yksi parhaista pelaajista. Vaikea tilanne, ja voi olla, että Minnesotan matka kohti sarjataulukon alapäätä jatkuu.

Vihje:

Ottawaa kannattaa ottaa nyt isolla. Vaikka joukkue ei olekaan tällä kaudella ollut kovin hyvässä vireessä, niin kaksi voitettua kotiottelua kertoo jo kurssin kääntymisestä. Lapulle siis kotivoitto kertoimella 1.70.

NHL-vihje: Dallas Stars – Washington Capitals

pelivihjeet-nhl-kierrosDallas Stars lähtee tähän kotiotteluun alla vierastappio Philadelphiassa. Kyseessä on aika vähämaalinen joukkue, joka ei kotonaankaan mässäile osumilla. Stars on pelannut ihan kohtalaisen hyvän kauden tähän asti, ja sen sijoitus konferenssissaan on 8.

Washington Capitals on tälläkin kaudella yksi NHL:n parhaista joukkueista. Pääkaupungin tähtisikermä saapuu Texasiin kolmen päivän levon jälkeen, joten virtaa luulisi riittävän jaloissa. Edellisessä pelissään Capitals joutui kotonaan jatkoajalle asti Ducksia vastaan mutta voitti.

Vihje:

Vierasvoitolle saa peliä, varsinkin Moneyline kiinnostaa. Tasuri on ihan mahdollinen, mutta jatkoajalla Capitals on edellä. Otetaan siis ML kiinni kertoimella 1.90.

NHL-vihje: New York Islanders – Columbus Bluejackets

New York Islanders on yksi NHL:n kovimmista kotijoukkueista. 14 pelistä sen saldo on 10 voittoa ja 4 tappiota, mikä vetää vertoja ihan liigan kärkijoukkueille – vain Vegas Golden Knightsin kotisaldo on merkittävästi parempi.

Columbus Bluejacketsin kausi on ollut tähän mennessä menestys, ja joukkue on Itäisessä konferensisssa peräti neljännellä sijalla. Vieraissa on kuitenkin kotipelejä vaikeampaa.

Vihje:

Islandersilla on alla kotivoitto kovasta Kingsistä, Bluejacketsin edellinen vieraspeli päättyi tappioon heikkoa Hurricanesia vastaan. Kyllä pitkävedon kerroin 1.60 peleihin mahtuu.