Veikkauskioski

SM-liigan pitkävetovihjeet perjantaille – Vaasassa muhii yllätys?

sm-liiga-vihjeet

Jääkiekkoliigassa pelataan perjantai-iltana kuuden ottelun kierros, josta löytyy muutama mielenkiintoinen pitkävetovihje. Kaikkein suurin ylikerroin on jaossa Vaasan otteluun Sport – Tappara, jossa kotijoukkueen mahdollisuuksia aliarvioidaan. Lue tarkempi analyysimme tähän otteluun ja kolmeen muuhun tämän päivän peliin alta!

Liiga-vihje: Sport – Tappara

Vaasassa aletaan olla jo hiljalleen selkä seinää vastaan. Jos voittoja ei ala tulla tiheämpään tahtiin, niin Sportin valmennuryhmä saa pian alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Joukkueen sijoitus on tällä hetkellä 14., ja viimeiseen säälipleijaripaikkaan on siihenkin matkaa 12 pistettä. Enää Sportille eivät tasurit ja jatkoaikavoitot kelpaa, nyt haetaan kolmen pisteen potteja. Edelliskierrokselta sellainen tuli – tärkeä voitto kotona JYP:tä vastaan.

Tappara pelailee taas vähän niin ja näin, kun runkosarjasijoitus on kunnossa. Nyt on maajoukkuetauko, ja joukkueesta puuttuu niin monta tärkeää peluria, joten tamperelaiset ovat erityisen haavoittuvaisia. Kuinka joukkue syttyy vieraspeliin Sportia vastaan?

Vihje:

Sportilla on melkoinen Tappara-kammo, mutta nyt jos koskaan olisi tilaisuus se voittaa. NordicBet antaa kotivoitolle kertoimen 4.05, johon on tartuttava.

Liiga-vihje: Pelicans – Kärpät

pitkävetovihjeet-sm-liigaLahden Pelicans on edelleen Liigassa sijalla yhdeksän, mutta sen kurssi näyttää vahvasti alaspäin. Pelicans aloitti kauden vahvasti ja keräsi pisteitä kovaan tahtiin, mutta viime aikoina pistepussi ei ole juuri karttunut. Edellisellä kierroksella lahtelaiset ottivat nokkaan Jukureilta vieraissa, mikä ei lupaa kovin hyvää perjantaillekaan.

Kärpät johtaa Liigaa aika lailla ylivoimaisesti ja voittaa 60 prosenttia kaikista otteluistaan suoraan. Tässä pelissä mikä tahansa yli 2.00 menevä kerroin kelpaa hyvin.

Vihje:

Vierasvoitolle annetaan NordicBetillä 2.25, joka on ylikerroin. Lapulle siis.

Liiga-vihje: Ässät – Jukurit

Viimeinen pitkävetovihjeemme jaetaan otteluun Ässät – Jukurit. Porilaiset majailevat sarjataulukossa sijalla viisi, kun taas mikkeliläiset pitävät tutusti ja odotetusti perää. Edellisellä kierroksella Jukurit siis kuitenkin voitti, mutta niin tekivät myös Ässät.

Ässät on ollut tällä kaudella erityisen vahva vieraissa, mutta tämän pelin pitäisi kyllä hoitua kotona suurella varmuudella. Jukurit on onnistunut voittamaan 14 vieraspelistään vain 4.

Vihje:

1.90 pitkävedossa kotivoitolle on aivan liikaa. Ässät on paljon Jukureita kovempi nippu, ja sillä on nyt loistomahdollisuus parannella kotitilastojaan.