Veikkauskioski

Valioliigan vinkit viikonlopulle – jouluruuhka ei säästä ketään

valioliiga-vinkit-2017

Valioliigan joulu on aina täynnä toimintaa, eikä kausi 2017/18 ole tehnyt tähän sääntöön poikkeusta. Huomenna lauantaina pelataan taas seitsemän matsia, ja otteluruuhka jatkuu vielä sunnuntaina ja maanantaina kolmella pelillä. Parhaat vedonlyöntivihjeet Valioliigaan jaetaan kuitenkin tällä viikolla nimenomaan lauantaikierrokselle, jolta nostimme esiin kaksi tärppiä!

Valioliiga-vihje: Chelsea – Southampton

Chelsea on tällä hetkellä Lontoon ykkönen, mutta Manchesterin joukkueet taitavat mennä menojaan. Huonosti Conten miehistö ei kuitenkaan ole pelannut, vaan tuntuisi päinvastoin saaneen homman vihdoin toimimaan tasaisemmin. Näin siitäkin huolimatta, että West Ham oli Lontoon derbyssä parempi. Maaleja syntyy nyt kuitenkin entistä enemmän, joten Chelsean puolesta pelaaminen alkaa olla kannattavaa pienempiä joukkueita vastaan.

Southampton teki jonkun sortin nousua kohti ylempää keskikastia, kunnes vastaan asettui toinen kovavireinen joukkue, Leicester City. Leicester murskasi Saintsin edelliskierroksella 1-4, joten loppuikohan hyvä putki nyt tähän?

Vihje:

Southamptonilla on takanaan kova otteluruuhka, joka näkyy erityisesti kovaa vastustajaa vastaan vieraissa. Saints ei ole tästä pelistä budjetoinut pistettäkään, emmekä sen usko niitä saavan. Pitkävedon kerroin 1.40 kotivoitolle on hyvä varma tälle kierrokselle.

Valioliiga-vihje: Stoke City – West Ham United

pl-veikkaus-west-hamStokella on ongelma. Joukkue ei missään vaiheessa ole ollut siinä syvimässä putoamiskurimuksessa, mutta suunta tuntuu olevan tasaisesti alaspäin. Palace, West Ham ja jopa Swansea ovat parantaneet otteitaan enemmän tai vähemmän, mutta Stoke? Materiaali ei taida riittää.

West Hamin kausi on ollut todellinen pannukakku, mutta nyt näyttää jo hieman paremmalta. Pari kierrosta sitten kaatui ensimmäisessä derbyottelussa Chelsea lukemin 1-0, ja edelliskierroksen derby Arsenalia vastaan päättyi maalittomaan. Hammersin kurssi näyttää juuri nyt vahvasti ylöspäin. Tästä pelistä voitto, ja sarjataulukko alkaa ”normalisoitua”, kuten näihin aikoihin vuodesta yleensä tuppaa käymään.

Vihje:

West Hamin maaliero vieraissa on -15 eikä joukkue ole voittanut vielä kertaakaan vieraskentällä tällä kaudella. Lontoon derbyt menivät kuitenkin Hammersin osalta niin putkeen, että itseluottamus on takuuvarmasti kunnossa Stoken vieraana. Samaa ei voi sanoa voittoa kipeästi kaipaavasta kotijoukkueesta. Vierasvoiton kerroin 3.40 maistuu sekä sinkkuna että yhdessä Chelsean kanssa!