Veikkauskioski

Serie A -vihjeemme illan huippuotteluun Lazio – AC Milan

serie_a_vihjeet

Maanantai-iltana ei yleensä kovin kummoisesta futisviihteestä nautita, mikäli kotimainen Veikkausliiga ei ole käynnissä. Tänään futisfaneilla on kuitenkin onnea, sillä Serie A:n maanantaiotteluksi on valittu Lazion ja AC Milanin välinen kamppailu. Kyseessä on rästiottelu, jolla molemmat joukkueet toivovat voivansa parantaa asemiaan taistelussa ensi kauden europaikoista. Lue vedonlyöntivihjeemme Serie A:n otteluun Lazio – AC Milan alta.

Kumman kelkka kääntyy pysyvästi tänä iltana?

Serie A:ssa sijalla 6 majaileva Lazio ja jo sijalle 8 valunut AC Milan ovat pelanneet molemmat todella alavireisesti viime aikoina. Kotijoukkue Lazio on onnistunut voittamaan kolmesta edellisestä ottelustaan tasan yhden, eikä Milanin vastaava saldo ole sen parempi: yksi voitto neljästä edellisestä pelistä.

vedonlyönti_serie_aEdellisessä ottelussaan Lazio sai hieman balsamia edellisotteluiden haavoihin, kun se murskasi vieraissa Pescaran peräti 2-6. Erityisesti keskikenttämies Parolo vertyi kovaan iskuun: konkaripelaaja iski Pescaran verkkoon neljä nyyttiä. Tästä ei kuitenkaan voi vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä – Pescara kun on onnistunut keräämään tällä kaudella 24:stä ottelustaan vaivaiset 9 pistettä. AC Milanin tuskien taival sen sijaan katkesi huimassa ottelussa Bolognaa vastaan, jossa milanolaiset taistelivat 0-1-voittoon kahden miehen vajaalla. Motivaatiota nostattava suoritus, siitä ei liene epäilystäkään.

Kysymys tämän illan otteluun on selvä: kumman kelkka kääntyy pysyvästi? Me vastaamme, että ei välttämättä kummankaan.

Vedonlyöntivihje otteluun Lazio – AC Milan

AC Milanin tilanne ennen illan ottelua näyttää vaikeammalta, mikä näkyy myös ottelun kertoimissa. Vedonlyöntisivustot antavat kotivoitolle kertoimeksi noin 1.70, tasapelille 4.00 ja vierasvoitolle lähestulkoon 6.00.

Ja tottahan toki Lazio lähtee otteluun suosikkina kotikenttänsä ansiosta – sekä siitä syystä, että AC Milanin sairastuvalla on melkoinen tungos. Joukkueesta puuttuvat muun muassa tärkeät Bonaventura, Antonelli ja Montolivo. Silti joukkueessa riittää kyllä laatua, ja vaihtopenkiltä avaukseen nousevat pelaajat ovat varmasti täynnä näyttöhaluja: jos otteet nyt paranevat, voi moni haaveilla avauspaikasta jatkossakin.

Historiallisia kohtaamisia tarkastellessa esiin nousee se, että Lazio ei ole onnistunut voittamaan AC Milania sitten tammikuun 2015. Tällä kaudella Milan oli parempi kotiottelussaan lukemin 2-0, viime kaudella Lazion kotiottelu päättyi sekin milanolaisjuhliin lukemin 3-1. AC Milan lähtee illan otteluun varmasti puolustusvoittoisesti, ja uskomme pelin jäävän vähämaaliseksi. Siksi tasurin kerroin 4.05 (mm. Nordicbet) löytää tiensä pitkävetolapullemme yhdessä 0-0 tulosvedon kanssa.