Veikkauskioski

Iske kiinni hyviin live-kertoimiin pelissä IFK Norrköping – HJK

hjk_vihjeet

Jalkapallokausi 2017 alkaa hiljalleen käynnistyä täällä Pohjolan perukoillakin. Ensin alkoi Suomen cup uusitulla formaatilla, joka vaikuttaisi ainakin meidän mielestämme olevan erinomainen idea. Lohkovaihe ei ehkä joidenkin mielestä cupiin sovi, mutta verrattuna naurettaviin Liigacup-otteluihin nämä pelit maistuvat huomattavasti paremmin. Sen ovat todistaneet jo yleisömäärätkin, jotka ovat nousseet huomattavasti vuoden takaisista.

Helsingin jalkapalloklubi on ehtinyt pelaamaan jo kaksi ottelua Suomen cupia (voitot Hongasta ja Gnistanista) sekä yhden ystävyysottelun, jossa Klubi nousi komeaan voittoon Hammarbyn vieraana. Lopputulos 3-2, vaikka puoliajalla varamiehisenä aloittanut Klubi olikin jo tappiolla 2-0. Tänään sinivalkoisilla on vuorossa minicupin toinen ottelu, jossa vastaan astelee IFK Norrköping.

Live-vedonlyönti ystävyysotteluissa on rahasampo

Live-vedonlyönti on upea pelimuoto siinä mielessä, että käytännössä minkäänlaista etukäteisanalyysia ei tarvitse tehdä. Tai no, auttaahan esimerkiksi IFK Norrköping – HJK -pelissä se, että tietää joukkueiden tekevän runsaasti vaihtoja puoliajalla / toisella jaksolla. Kokoonpanotkin on hyvä tuntea, jotta ymmärtää penkiltä tulevan iskuvoiman.

>Mutta siinä, juuri enempää ei tarvita. Jos osaat analysoida futisotteluiden kulkua paremmin kuin kyseisen pelin kertoimenlaskija, olet voitonsyrjässä kiinni. Tästä syystä erityisesti suomalaisten jalkapalloseuron ystävyysottelut tarjoavat erinomaisen tilaisuuden tienata live-vedonlyönnissä. Uskomme Veikkauskioskilla tuntevamme esimerkiksi HJK:n tilanteen talvikaudella paljon paremmin kuin pelifirmat, ja seuratessamme pelejä livenä voimme käyttää tietojamme hyväksi.

Vedonlyöntivihjeet otteluun IFK Norrköping – HJK

jalkapallo_ystävyysotteluIFK Norrköpingin ja HJK:n välinen ystävyysottelu on mielenkiintoinen vedonlyöntikohde monestakin syystä. Ensinnäkin on otettava huomioon Klubin vahva esitys Hammarbyta vastaan. Kun ykköshyökkääjät pääsivät kehiin, oli jälki rumaa: Jallow, Morelos ja Atom iskivät pari maalia puoleen tuntiin, eikä avauksessa pelannut Pelvaskaan jäänyt tehoitta. Jos olisin Mika Lehkosuon saappaissa, haluaisin ehdottomasti nähdä ykköskokoonpanon nyt pelaamassa IFK Norrköpingin vastaavan kanssa samanaikaisesti.

Oletettavasti Klubi lähtee illan peliin vahvemmalla kokoonpanolla kuin tiistaina, mutta suosittelemme silti live-vedonlyöntiä, kun kokoonpano on 100 % varma. Klubin kertoimet ovat ainakin kunnossa: 4.20 HJK:n voitosta on valtava ylikerroin. Siitä kertovat jo joukkueiden pre-seasonin otteet. HJK on voittanut kolme ottelua kolmesta, IFK Norrköping vain yhden ja senkin kakkosdivisioonan joukkuetta vastaan. HJK:ta voi siis lyödä jo ennen ottelua pitkävetoon aivan huoletta, mutta uskomme illan parhaiden kertoimien löytyvän livestä.