Veikkauskioski

KHL-vedonlyönti: nyt hyvää peliä Jokereita vastaan

khl_vedonlyönti

KHL eli Kontinentaalinen jääkiekkoliiga alkaa lähestyä runkosarjan loppua. Tämä tarkoittaa tietenkin samalla sitä, että panokset nousevat tietyillä joukkueille tavallista suuremmiksi, kun toiset pelaavat viimeiset ottelunsa käytännössä täysin panoksetta.

Illan otteluvalinnassamme riittää kuitenkin vielä panosta molemmille joukkueilla, kun Helsingin Jokerit kohtaa kohtihallissaan Neftehimikin. Molemmat tavoittelevat edelleen paikkaa pudotuspeleissä, mutta tällä hetkellä Jokereiden paikka vaikuttaa todennäköisemmältä. Emme kuitenkaan ole täysin varmoja siitä, ovatko pitkävedon kertoimet tässä pelissä kohdallaan. Lue ennakkomme ja KHL-vedonlyöntivihjeemme otteluun Jokerit – Neftehimik alta.

Jokereilla takana vaikea kausi

Helsingin Jokerit on tällä kaudella ollut suomalaisille kiekon ystäville suuri pettymys. Joukkue on tällä hetkellä läntisessä konferenssissa sijalla kahdeksan, joka oikeuttaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan.

Tilanne on Jokerien kannalta siis siinä mielessä lohdullinen, että pudotuspelipaikka on edelleen mahdollinen. Kaksi voittoa kahdesta jäljellä olevasta ottelusta ei kuitenkaan välttämättä riitä sekään: kolmen pisteen päässä vaaniva HK Sotshi on nimittäin pelannut yhden pelin Jokereita vähemmän. Jos Sotshi voittaa kolme viimeistä otteluaan, menee se pudotuspeleihin ennen Jokereita maalieron turvin melkeinpä takuuvarmasti.

Neftehimik tiukassa paikassa sekin

vihjeet_khl_jääkiekkoJos Jokereiden pudotuspelipaikka on vielä kovan työn takana, niin vähintäänkin samaa voi sanoa Neftehimikistä. Joukkue on itäisessä konferensissa sijalla 10, eli pudotuspelipaikkaan on tällä hetkellä matkaa vielä kahden sijan verran.

Neftehimikin onni on kuitenkin se, että sillä on yksi rästiottelu jäljellä muihin pudotuspelipaikoista taisteleviin joukkueisiin verrattuna. Itäisessä konferenssissa viimeisistä paikoista taistelee myös useampi joukkue kuin läntisessä, mutta tämä vain parantaa Neftehimikin mahdollisuuksia – se kun on tällä hetkellä näistä viidestä viimeisenä.

Vedonlyöntivihjeemme otteluun Jokerit – Netftehimik

Jokerit lähtee illan otteluun suosikkina, ja me Veikkauskioskilla toivomme toki narripaitojen jatkavan urakkaansa KHL:ssä. Joukkue sai myös hyviä uutisia ennen ottelua, sillä Antti Pihlström on tietojen mukaan jälleen pelikunnossa. Silti lähdemme hakemaan tähän otteluun yllätystä vierasvoiton kautta.

Pitkävedon kertoimet tähän otteluun ovat mielestämme hieman väärin asetetut, sillä Jokerien voitosta tarjoillaan jopa alle 2.00 kertoimia. Näin suuri suosikki kotijoukkue ei ole, vaikka Neftehimik ei vieraissa olekaan mikään sarjan vahvin ryhmä.

Tässä pelissä paineet ovat kuitenkin kovat molemmilla, ja molemmat haluavat voittaa nimenomaan varsinaisella peliajalla. Nämä tekijät lisäävät yllätyksen mahdollisuutta, ja nimenomaan altavastaajan otteluun lähtevän Neftehimikin voittotodennäköisyyttä. Kukaan ei usko heidän pudotuspelipaikkaansa, kun taas Jokereille kauden päättyminen jo nyt olisi katastrofi. Vierasvoiton kerroin 3.85 maistuu erinomaisesti.