Veikkauskioski

Kaksi vinkkiä illan Mestareiden liiga -otteluihin

mestarien_liiga_2017

Mestareiden liigan neljännesvälierät lähtivät eilen käyntiin melkoisella shokilla, kun Barcelona sai taipua PSG:n käsittelyssä Pariisissa peräti 4–0. Koko PSG:n hyökkäyskolmikko Cavani, di Maria ja Julian Draxler oli sellaisisa liekeissä, että katalaanit saavat tehdä melkoisen ihmeen Camp Noulla, jos meinaavat vielä homman kääntää. Vierasmaali olisi vielä pitänyt toiveet elossa, nyt homma on huomattavasti vaikeampi.

Tänä iltana Mestareiden liiga 2017 jatkuu kahden huippuottelun verran. Münchenissä Bayern kohtaa lontoolaisvieraansa Arsenalin, Madridissa Real saa ensi kertaa historiansa aikana vastaansa legendaarisen Napolin. Lue vinkkimme illan molempiin peleihin alta.

Bayern 2017 ei ole se sama viime vuosien Bayern

Bayern München sai kaudelle 2016/17 peräsimeensä italialaisen Carlo Ancelottin, kun Pep Guardiolan aika tuli päätökseensä. Muutos ei ole sujunut aivan niin hyvin kuin johtoportaassa varmasti toivottiin. Bayern johtaa toki Bundesliigaa, mutta kyseessä on sen kokoluokan seura, ettei pelkkä kärkipaikka tarkoita vielä valmentajan tai joukkueen onnistuneen.

Varsinkin hyökkäyspäässä Bayern ollut välillä jopa hampaaton, puolustus sen sijaan tuntuu toimivan melkoisen hyvin. Nyt vastaan asettuu kuitenkin Bundesliiga-vastustajia hieman kovempi nippu, kun Arsenal saapuu vierailulle. Wengerin suojatit ovat pelanneet tähän mennessä sellaisen “tutun Arsenal-kauden”, jossa joukkue alkaa hiljalleen olla turhan kaukana mestaruustaistosta, mutta on silti kiinni europaikoissa ja mukana Mestareiden liigan pudotuspeleissä.

Wenger lähtee varmasti hakemaan vieraskentältä vähämaalista tasuria tai parhaassa tapauksessa voittoa. Xhaka tekee paluun Arsenalin keskikentälle, mikä helpottaa tätä urakkaa melkoisesti. Ottaen huomioon Bayernin viimeistelyongelmat, voi Arsenal hyvinkin onnistua pelisuunnitelmassaan. Pitkävedossa kertoimet on asetettu mielestämme aivan liian vahvasti Bayernin kannalle. Haemme yllätystä tästä pelistä ja vihjaamme Arsenalin voittoa kertoimella 7,80, joka on selkeästi liikaa.

Luotamme Real Madridiin

cl_vinkkiIllan toisessa neljännesvälieräottelussa kohtaavat F-lohkon kakkonen Real Madrid ja B-lohkon voittaja Napoli. Napolissa tuskin oltiin tähän arvontatulokseen kovinkaan tyytyväisiä, sillä lohkovoiton myötä italialaiset olisivat voineet saada vastaansa paljon, paljon helpompiakin joukkueita.

Vaikka Napoli voittikin lopulta lohkon B, olisi sen mielestämme pitänyt kruisailla jopa helpompaan lohkovoittoon. Vaikeasta lohkosta kun ei ollut toden totta kyse. Nyt puolivälierissä pelin olisi parannuttava huomattavasti, mikäli Napoli mielii jatkaa matkaansa kohti Mestareiden liigan finaalia 2017.

Tässä ottelussa tuemme Real Madridia parista eri syystä. Ensimmäinen on se, että kotivoiton kerroin 1,55 on liian suuri – korkeampi kuin Bayernilla Arsenalia vastaan! Toinen on se, että Realin kokemus näistä peleistä on yksinkertaisesti aivan eri tasolla kuin Napolilla. Vaikka italialaiset ovat pelanneet hyvin Serie A:ssa, ei sarjan taso enää ole sama kuin silloin joskus. Kun loukkaantumisiakaaan ei Madridissa Balen lisäksi ole, niin panokset lähtevät Realille – jopa suhteellisen isot sellaiset.