Veikkauskioski

Serie A:n kärkikamppailu – lue vihjeet otteluun Napoli – Juventus

napoli-juventus-vihjeet

Italian Serie A on jäänyt Veikkauskioskilla hieman vähemmälle huomiolle, mutta otetaanpa vahinkoa hieman takaisin. Kauden 2017/18 Serie A vaikuttaa nimittäin todella tasaiselta ja mielenkiintoiselta sarjalta, jonka tasokin on hieman nousussa. Siitä kertoo jo Roman voitto Chelseasta Mestareiden liigassa. Lue vihjeet illan kärkikamppailuun Napoli – Juventus alta.

Ennakko otteluun Napoli – Juventus

Tällä hetkellä näyttää siltä, että mestaruus on Serie A:ssa tällä kaudella neljän kauppa. Sarjaa johtaa käsittämättömällä 12 voiton ja 2 tasapelin saldollaan Napoli, perässään Inter (11 – 3 – 0), Juventus (11 – 1 – 2) ja yhden ottelun vähemmän pelannut As Roma (10 – 1 – 2). Jos Roma voittaa rästipelinsä, on kärkinelikko sopuisasti neljän pisteen sisällä.

On sanottamakin selvää, että nyt pelataan isoista asioista. Sarjajohtaja Napoli on päästänyt kuudessa kotiottelussaan Serie A:ssa vain kolme maalia, mutta kaikki muistavat Cityn maalitehtailun Mestareiden liigassa. Onko puolustus sittenkin haavoittuvainen?

Oli niin tai näin, Juventus tarjoaa Napolille todella kovan haasteen nimenomaan puolustuspäässä. Juven hyökkäys on tällä kaudella koko Serie A:n selvästi paras, ja joukkue on tehnyt liigassa maaleja lähes kolmen maalin keskiarvolla!

Melkoinen saavutus joukkueelta, joka on tunnettu viime vuosina nimenomaan tiukasta puolustuksestaan. Sillä saralla Juve on ollut tällä kaudella heikompi. Vieraissa joukkue on päästänyt peräti 1,66 maalia ottelussa, mikä on torinolaisille ennenkuulumatonta.

Vedonlyöntivihjeet

serie-a-vedonlyontiYllä olevien tilastojen valossa on mielenkiintoista kurkata, miltä pelin yli-/alle-kerroin näyttää. Ainakin NordicBet näyttää olleen maaliodotusarvon suhteen yhtä lailla kahden vaiheilla kuin Veikkauskioskikin: 1.90 molempiin suuntiin. Kärkipeli vähentää maaliodotusta, mutta tilastot kertovat maalirikkaista joukkueista.

NordicBetin muiden kertoimien joukosta löytyy onneksi todellinen helmi. Uskomme vakaasti siihen, ettei Juven puolustus onnistu tälläkään kertaa pitämään nollaa vieraissa. Silti Juvella on mahdollisuudet voittoon. Hyökkäyspäässä tulee tehoja melkein ketään vastaan tahansa, ja Napoli on jo murrettu tällä kaudella useampaankin kertaan Mestareiden liigassa. Otetaan siis lapulle Juven voitto yli 2.5 maalin ottelussa huippukertoimella 5.80!