Veikkauskioski

SM-liigan pitkävetovihjeet – näin keräät voitot kotiin perjantaina

sm-liiga-veikkaus

Jääkiekon SM-liigassa pelataan perjantain kunniaksi viiden ottelun kierros, josta löytyy mukavasti kolme hyvää pitkävetovihjettä. Mennään sen pidemmittä puheitta asiaan, jotta kohteet ehtivät varmasti lapulle asti!

Liiga-vihje: HIFK – TPS

Eipä olisi vielä muutama kierros sitten uskonut, että HIFK lähtee TPS:ään vastaan näin suurena ennakkosuosikkina. Vaan niin ne ajat muuttuvat nopeasti rakkaudessa ja Liigassa. HIFK on voittanut viime peleissään koviakin joukkueita, ja viimeksi kaatui heikompi Ilves lukemin 4-3. Mutta onko joukkue niin vahva kuin näyttää?

TPS lähtee Helsinkiin historiallinen painolasti harteillaan. HIFK on hallinnut keskinäisiä pelejä viime vuosina, eikä Tepsi tunnu saavan punanuttuja kuriin. Toisaalta kyseessä on Liigan toiseksi kovin vierasjoukkue ja sarjakakkonen.

Vihje:

HIFK ei ole hävinnyt kymmeneen peliin Helsingissä, eikä häviä nytkään. Kotivoitosta saa kertoimeksi noin 2.00, joka on lievä ylikerroin. Moneylineäkin voi harkita, jos tasuri epäilyttää.

Liiga-vihje: HPK – Tappara

jääkiekko-vedonlyönti-suomiHämeenlinnassa pelataan jo isoista asioista, kun kotijoukkue haluaa mukaan pelaamaan pudotuspelipaikoista. HPK on nyt tietynlaisessa limbossa pahnanpohjimmaisen kolmikon ja tiukan pudotuspelitaistelun välillä. Pisteitä pitäisi saada, mutta onko Tappara kuitenkin liikaa myös vieraissa? Pari päivää sitten tuli tylysti nokkaan Pelicansilta 2-5, joten eihän se hyvältä näytä.

Tapparasta ei ota enää mitään selvää. Joukkue voitti käsittämättömät 10 peliä peräjälkeen – ja on nyt hävinnyt peräkkäin neljä. Millainen Tappara tänään nähdään vieraskaukalossa? Voisiko HPK yllättää kirvesrinnat kotonaan?

Vihje:

Tappara on joukkueista kovempi, ja sen viime peli Ässiä vastaan oli jo paljon parempi. Veikataan, että Kerhon tuska jatkuu. Pitkävedossa Tapparalle saa yli 2.00 ainakin Betssonilta.

Liiga-vihje: Ilves – JYP

Hei hei, Ilves. Pudotuspelit alkavat karata tamperelaisilta ehkäpä lopullisesti, eikä otteissa ole juuri nähty piristymisen merkkejä. Sarjassa takana on enää umpisurkea Jukurit…

JYP on yksi Liigan tasaisimmista suorittajista vieraissa, ja nyt sillä on loistava tilaisuus jatkaa voittoputkeaan. Edellisellä kierroksella Jyväskylän ylpeys kaatoi SaiPa:n peräti 0-4.

Vihje:

Nyt koko rahalla JYP:iä! Ilves on syöksykierteessä, tai todella pitkässä matalalennossa, eikä homma tunnu kääntyvän millään. JYP:n peruspeli riittää helposti siihen, että se ottaa parin maalin voiton. Vierasvoiton kerroin 1.92 lapulle.