Veikkauskioski

Valioliigassa pelataan taas – lue keskiviikon vetovinkit

vedonlyöntivinkit-englanti

Valioliigassa ei ole ikinä ollut joulurauhasta tietoakaan. Marraskuun loppu ja koko joulukuu ovat päinvastoin koko liigakauden kiireisintä aikaa, jossa jyvät erotellaan akanoista – ja hyvin rakennetut joukkueet huonosti rakennetuista. Nostimme keskiiviikon otteluista esiin kolme mielenkiintoista kohtaamista, joihin lyötyy pelattavaa pitkävedosta. Lue vetovinkit Valioliigaan alta!

Valioliiga-vihje: AFC Bournemouth – Burnley FC

Bournemouth on onnistunut kasvattamaan eron putoamisviivaan neljään pisteeseen, mutta täysin turvassa joukkue ei vielä ole. Kotiotteluista olisi saatava pisteitä, jotta takaa ei tule joukkueita ohi. Edellisessä pelissä Bournemouth joutui tyytymään vierastasuriin heikon Swansean vieraana.

Burnley on ollut tämän Valioliiga-kauden komeetta. Se taistelee edelleen kynsin ja hampain paikasta viiden parhaan joukossa – ja samalla europaikasta ensi kaudelle. Kova tehtävä, kun otetaan huomioon, että joukkueen olisi jätettävä taakseen kaksi ”kuudesta suuresta”.

Vihje:

Burnley hävisi edellisellä kierroksella pitkästä aikaa, mutta kyseessä oli kotimatsi Arsenalia vastaan. Vieraissa Burnley on todella kova, emmekä näe syytä olettaa, että sen vire olisi heikennyt. Pitkävedon kerroin 4.15 on selkeä ylikerroin.

Valioliiga-vihje: Stoke City – Liverpool FC

veikkaus-valioliigaTässä ottelussa kohtaavat kaksi joukkuetta, joiden otteista on vaikea sanoa juuta tai jaata koskaan. Molemmat saattavat pelata todella hyvin yhden ottelun ja hävitä sitten seuraavan surkean esityksen jälkeen. Otteet vaihtelevat pahimmillaan jopa yhden ottelun sisällä, kuten kävi Liverpoolille Sevillaa vastaan Mestareiden liigassa…

Vihje:

Stoke ei ole Sevilla, mutta kun näin arvaamattomien joukkueiden pelissä on mille tahansa merkille kerroin 6.80 (Betsson), on siihen tartuttava. Kotivoittoa lapulle.

Valioliiga-vihje: Everton – West Ham

Viimeinen vihjeemme jaetaan kahden alavireisen joukkueen kohtaamiseen. Everton on ollut kauden suurimpia floppeja, ja samaa voi sanoa West Hamista. Molemmat ovat jo ehtineet vaihtamaan manageriaan, joten kysymys kuuluukin, kumpi on onnistunut parantamaan peliään?

Vihje:

Vastaus kysymykseen on West Ham. David Moyesin toinen ottelu Leicesteriä vastaan oli jo paljon lupaavampi, ja se on takuulla tuonut The Hammersille itseluottamusta. Evertonilla on puolestaan allaan nöyryyttävä 4–1-tappio Southamptonille. Vieraskerroin 3.65 maistuu.