Veikkauskioski

Riskittömiä vetoja koripallon EM-kisoihin

koripallon_em_vedonlyönti

Koripallon EM-kisat ovat täällä. Susijengi pelaa samassa lohkossa Puolan, Kreikan, Ranskan, Islannin sekä Slovenian kanssa. Suomen pelit alkavat Helsingissä, kun vastaan saapuu väkivahva Ranska. Veikkauskioskin on todettava, että Suomi on selkeä altavastaaja, eikä tällä kertaa kotikisoista välttämättä saada tarvittavaa energiaa, vaikkakin Susijengillä on erittäin kova kannustuskoneisto, josta monet muiden lajien fanit saisi ottaa oppia. Veikkauskioski löysi mukavan tarjouksen näihin kisoihin: suomalaisten parissa NordicBet tarjoaa riskitöntä vetoa jokaiseen Suomen peliin. Muista osallistua kampanjaan – saat rahasi takaisin, jos vetosi ei voita.

Ranskan NBA-tähdet jättävät kisat väliin

susijengi_vetovinkitSuomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann on saanut kasaan hyvän susilauman, jossa ainoa kumpi vai kampi -kysymys oli, että valitaanko Carl Lindbom vai Alex Murphy. Dettmann pyrki ilmeisesti nuorentamaan joukkuetta, ja päätyi Lindbomiin. Se voi olla tulevaisuuden kannalta oikea valinta, mutta katsotaan nyt näitä kisoja.

Petteri Koponen on ollut koko kesän loukkaantuneena, ja vaikka mies on taas pelikunnossa, niin ihan satasen suoritusta ei voi odottaa. Onneksi mukana on myös Suomen koripallon historiaa tehnyt 20-vuotias Lauri Markkanen, joka varattiin NBA:n varaustilastossa seitsemäntenä Minnesota Timberwolvesiin – tämän veikkauskioski muuten ennusti täysin oikein tässä artikkelissa. Veikkauskioski uskoo, että Markkanen tulee näissä kisoissa murtautumaan maailman eliittiin. NordicBet tarjoaa kerrointa 1,80 sille, että hän tekee yli 16 pistettä jatkoerä mukaan lukien.

Susijengin onneksi Ranskalta puuttuu NBA-kolmikko Nicolas Batum, Rudy Gobert ja Tony Parker. Tästä huolimatta kertoimien perusteella Suomi selvästi altavastaaja, sillä Ranskan kerroin pitkävedossa on tuskin ykköstä suurempi, kun taas Suomi saa kertoimen 6,10. Mutta Veikkauskioskin kysymys on se, että miten käyttää parhaiten tuo NordicBetin riskitön veto.

Tasoituskaan ei riitä Susijengille?

NordicBet tarjoaa otteluun tasoitusvetoa 10.5 pisteen tasoitusvetoa, jolloin molempien joukkueiden voiton kertoimet ovat 1,91. Veikkauskioski ennustaa, että tässä pelissä Ranska vie yli parilla kymmenellä pisteellä ja Susijengi joutuu ulvomaan tappiota – ikävä kyllä. Tästä syystä pitkävetolapulle lähtee tuo tasuri Ranskan voitolla. Riski on pieni, ellei jopa olematon, kiitos riskittömän vedon. Isänmaallinen 180 asteen käännös on mahdollinen, mutta ei suositeltava. Jos sinulla ei vielä ole tiliä NordicBetillä, niin avaa sellainen nyt, ja saat ensitalletuksesi tuplana aina sataseen asti.