Veikkauskioski

Jalkapallon MM-karsinnat: suosikit vahvoilla

jalkapallon_mm_vihjeet_2018

Tänään on taas aika pelata jalkapallon MM-kisojen karsintoja, joita käydään uuden, jo tutuksi tulleen formaatin myötä useamman illan ajan. Kirjoitamme huomenna hieman tarkemmin Huuhkajien karsintaottelusta Islantia vastaan, johon on tarjolla riskitöntä vetoa, mutta otetaan ensin katsaus tämän päivän ja huomisen peleihin. Niistä löytyy pari hyvää vedonlyöntivihjettä, joilla voi hakea lisäjännitystä matsien seuraamiseen.

Vihjeet otteluun Ranska – Hollanti (31.8.)

Torstain ehdottomasti mielenkiintoisin ottelu on lohko A:n kamppailu, jossa kohtaavat Ranska ja Hollanti. Kivikovan lohkon kärjessä on hieman yllättäen Zlataniton Ruotsi, joka on näyttänyt jälleen maan jalkapallokulttuuriin kovuutta myös laajemmalla rintamalla. Länsinaapurin 2-1 kotivoitto Ranskasta viime kesäkuussa tarkoitti sitä, että Ranskan tie MM-kisoihin vaikeutui huomattavasti – ja lohko muuttui vielä kertaheitolla mielenkiintoisemmaksi.

Oranssipaitainen Hollanti on jatkanut viime EM-karsinnoista tuttua matalaliitoaan, mutta maa roikkuu silti mukana taistelussa jatkopaikoista. Voittoja Hollannilla on kuudesta pelistä kolme, mutta voitetut vastustajat ovat olleet Luxemburg kahdesti ja Valko-Venäjä kotona. Hollanti onnistui hakemaan tasurin Ruotsin vieraana, mutta hävisi sitten Bulgarialle vieraissa 2-0. Illan vastustajaa Ranskaa vastaan Hollanti hävisi kotonaan lähes vuosi sitten surkean esityksen jälkeen 0-1.

Ranskan materiaali ja henki on tällä hetkellä valovuoden Hollantia edellä, eikä vierailijalle voi tässä pelissä povata menestystä. Ranska vie ja Hollanti vikisee – tässä pelin kulku satavarmasti pähkinänkuoressa. Kun Hollannilta puuttuu lisäksi puolustuksesta Janmaatin ja van Dijkin tapaisia pelaajia, kannattaa kotivoittoon tarttua kertoimella 1.55 (esim. NordicBet).

Vihjeet otteluun Tshekki – Saksa (1.9.)

mm_karsintavinkitPerjantain MM-karsintaotteluista nostamme esiin Tshekin ja Saksan välisen kohtaamisen. Saksa on hoitanut jälleen karsinnat todella tyylikkäästi: 6 voittoa kuudesta pelistä, 27 tehtyä maalia ja 1 omaan verkkoon… Käsittämätön saldo, ja kun samaan pakettiin lisätään junnupitoisella miehistöllä haettu Confederations Cupin voitto, ensi vuoden MM-kisoihin ole juuri nyt kuin yksi voittajasuosikki.

Nyt Saksa kohtaa vieraissa Tshekin, joka on pelannut näissä karsinnoissa todella heikosti. Joukkue on pelannut kotonaan kahdesti tasan 0-0 (P-Irlanti ja Azerbaidzhan) ja voittanut vain umpisurkean Norjan vaivoin 2-1. Vieraissa Tshekki hävisi Saksalle viime vuonna selkeästi 3-0.

Pitkävetoon kannattaa tässä pelissä raapustaa lapulleen vierasvoittoa – ja melko isollakin rahalla. Saksa ei juuri kompuroi näissä peleissä, ja Tshekin on melkeinpä voitettava taistellakseen edelleen kisapaikasta. Puolustamaan ei siis voi lähteä, joten vierasvoiton kerroin 1.50 on hyvin pelattavissa. Myös tuplalle Ranskan kanssa saa hyvän kertoimen: 2.3.