Veikkauskioski

Pitkävetovihjeet Veikkausliigan perjantain huippukierrokselle

pitkaveto_vihjeet_veikkausliiga

Suomen jalkapallomaajoukkueen karsintaottelut on nyt kärsitty pois odotetuin tuloksin. Joko on Pertti Alajan aika ottaa vastuu ja astua syrjään? Meidän mielestämme kyllä, mutta Alaja tuskin on samaa mieltä… Noh, se maaotteluista – keskitytään positiivisempiin asioihin.

Jalkapallon Veikkausliigassa on nimittäin käynnissä ennätyksellisen jännittävä sarjakausi. Kolme kierrosta ennen loppua liigassa on edelleen kaikki auki molemmissa päissä, joten nyt jos koskaan kannattaa suunnatta stadioneille nauttimaan suomalaisesta huippufutiksesta tunnelmallisessa iltavalaistuksessa. Lue pitkävetovihjeet Veikkausliigan perjantain kierrokselle alta.

Neljä joukkuetta mestaruustaistelussa, kolme putoamistaistossa

Veikkausliigakaudelle 2016 tuskin voisi parempaa päätöstä toivoa. Panosta riittää tänä vuonna takuuvarmasti kauden loppuun asti, ja hyvässä lykyssä sekä putoaja että mestari ratkeavat vasta viimeisellä kierroksella.

Liigan kärki on huippumielenkiintoinen. Ennen perjantain täyttä ottelukierrosta Veikkausliigaa johtaa yllättäen IFK Mariehamn. Maarianhaminalaiset kohtaavat perjantaina sarjakakkosen HJK:n, joka on pisteen MIFK:ta perässä. Heti HJK:n kannassa seuraa kovassa vireessä oleva Seinäjoen Jalkapallokerho – pisteen helsinkiläisiä perässä. Oman lusikkansa soppaan haluaa työntää myös kauden toinen yllätysjoukkue Tampereen Ilves, joka majailee sijalla neljä. Ilveksen ero SJK:hon? Yksi piste tietenkin.

Myös liigan tyvipäässä riittää vielä jännitettävää. Karsijan paikalla majailee tällä hetkellä turkulainen FC Inter. Kun toinen turkulaisjoukkue TPS taistelee Ykkösessä noususta, on jopa mahdollista, että näemme nousukarsinnoissa Turun Derbyn… Siihen on kuitenkin vielä matkaa, sillä Inter on vain kahden pisteen päässä Helsingin IFK:sta ja neljän pisteen päässä PS Kemistä, jonka turkulaiset kohtaavat illan ottelussa.

Pitkävetovihjeet otteluun FC Inter – PS Kemi

veikkausliiga_pitkavetoNyt on vihdoin aika luottaa Interiin. Shefki Kuqin valmentajakseen loppukaudeksi palkannut Inter on hankkinut riveihinsä tukun kovia Veikkausliiga-pelaajia, mukaan lukien Shefkin veli Njazi Kuqi sekä toinen kosovolaislähtöinen pelaaja, Erfan Zeneli. Nyt Inter on saanut treenata rauhassa uusien pelaajiensa kanssa maajoukkuetauon ajan, ja uskomme Shefkin onnistuneen luomaan joukkueesen hyvän taisteluilmapiirin.

FC Inter on paljon sarjasijoitustaan parempi joukkue, ja pitkävetovihjeemme tähän otteluun on kotivoitto. Kerroin 1.60 ansaitsee mielestämme keskisuuren panoksen, 7 / 10 panosyksikköä.

Pitkävetovihjeet otteluun HJK – IFK Mariehamn

Illan mielenkiintoisin kamppailu käydään Sonera Stadiumilla, jossa toisistaan ottavat mittaa sarjan kärkijoukkueet HJK ja IFK Mariehamn. HJK alkaa olla hiljalleen selkä seinää vasten: voitto on tänään tultava, tai mestaruus alkaa näyttää jo melko epätodennäköiseltä. Me Veikkauskioskilla uskomme siihen, että Klubi kuitenkin klaaraa homman tänään.

Miksikö luotamme nyt pitkävetovihjeessämme HJK:hon? Siksi, että Klubi saa pitkästä aikaa jalkeille todella kovan ryhmityksen, jossa ei junnuja nähdä. Tärkeät laiturit Odu ja Nikolai Alho tekevät paluun, Taye Taiwo on pelikunnossa – samoin Toni Kolehmainen. Mika Lehkosuo marsittaa HJK:n kentälle muodostelmassa 4 -4 2, joka on toiminut hyvin. Kerroin 1.70 ansaitsee mielestämme täyden panostuksen, 10 / 10 yksikköä.