Veikkauskioski

NHL-ennakko 2016 – 2017 ja pitkävetovihjeet avauskierrokselle

nhl_ennakko_2016_2017

Nyt sitä taas saa – huippukiekkoa rapakon takaa. NHL-kausi 2016 – 2017 on päässyt vauhtiin, ja luvassa on heti koko joukko mielenkiintoisia otteluita. Veikkauskioski on luonnollisesti menossa mukana alusta alkaen, ja vedonlyöntivihjeitä NHL-jääkiekkoon tarjoillaan sivustollamme harva se viikko. Tässä artikkelissa teemme yleiskatsauksen NHL:ään 2016 – 2017 ja annamme pitkävetoon pari hyvää tärppiä, joilla rahanteon taalaliigasta voi aloittaa.

NHL 2016 / 2017 –suosikkeina Pittsburgh, Tampa, Washington

NHL:n ennakkoasetelmat kaudella 2016 – 2017 asettavat voittajasuosikeiksi viime kauden Stanley Cup -voittajan Pittsburgh Penguinsin, Tampa Bay Lightningin sekä Washington Capitalsin. Nopeasti ovat siis asiat muuttuneet. Viimeisestä kuudesta Stanley Cupista viisi on matkannut joko Chicagoon tai Los Angelesiin, mutta sekä Blackhawks että Kings ovat tällä kaudella altavastaajan asemassa. Varsinkin Los Angeles Kingsille on tarjolla voittajavedossa melko mukava kerroin, noin 23.00.

Viime kauden Stanley Cup -voittaja Pittsburgh Penguins on kuitenkin Veikkauskioskin suosikki NHL:n mestariksi myös kaudella 2016 – 2017. Edelliskaudella vähämaaliset, Pittsburghin voiton kautta lyödyt tulosvedot toivat mukavasti täytettä pelikassaamme, ja ainakin alkukaudella aiomme luottaa edelleen Penguinsiin. Joukkue on pysynyt hyvin kasassa viime kauden jälkeen, joten Pittsburghissa saattaa olla tapahtumassa jotakin todella suurta. Pittsburgh on kuitenkin mielessämme erityisesti pudotuspelijoukkue, joten toista mestarisuosikki Washington Capitalsia voi kokeilla itäisen konferenssin runkosarjan voittajaksi, jos hyviä kertoimia on tarjolla (päälle 5.00).

Pitkävetovihjeet otteluun Ottawa Senators – Montreal Canadiens

nhl_pitkavetovihjeetHuh hei. Ottawan avauspeli Toronto Maple Leafsia vastaan jäi varmasti kiekkokansan mieliin pysyvästi. Draftin ykkösvaraus ja todellinen huippulahjakkuus Auston Matthews iski Torontolle neljä maalia NHL-uransa avauspelissä. Moni näistä maaleista meni kuitenkin pahasti Ottawan puolustuksen piikkiin, eikä joukkue vakuuttanut ainakaan Veikkauskioskia lainkaan, vaikka voitto lopulta jatkoajalla irtosikin.

Montreal aloitti puolestaan NHL-kauden 2016 – 2017 komealla vierasvoitolla Buffalo Sabresista. Canadiensin peli kulki kohtalaisen mukavasti, vaikka Sabresillakin oli omat paikkansa. Senatorsiin verrattuna Canadiens oli kuitenkin huomattavasti valmiimman näköinen kauden avauksessaan, joten kauden ensimmäinen NHL-pitkävetovihjeemme on Canadiensin vierasvoitto kertoimella 2.60. Panosta tähän 5 / 10 yksikköä.

Pitkävetovihjeet otteluun Pittsburgh Penguins – Anaheim Ducks

Pittsburgh Penguins aloitti kauden komealla rankkarivoitolla toisesta mestarisuosikista Washingtonista. Samalla se näytti, ettei pelättyä mestaruuskrapulaa tainnut kuitenkaan tulla. Nyt luvassa on huomattavasti helpompi peli, sillä hallitsevat mestarit kohtaavat toisessa ottelussaan Anaheim Ducksin.

Vaikka Sidney Crosby ei pelaa, luulisimme Anaheimin kaatuvan Penguinsien käsittelyssä reilusti yli 50 % ajasta. Ducks hävisi jo vieraissa Dallas Starsille, joka on pingviinejä huonompi ryhmä. 2.20 kotivoitolle on ylikerroin ja samalla meidän pitkävetovihjeemme tähän peliin. 5 / 10 tähänkin.