Veikkauskioski

Pitkävetovihjeet Valioliigaan – kolme vinkkiä lauantaille!

vihjeet-valioliigaan-2017

Englannin Valioliigassa on jälleen kiireinen lauantai, kun sarja lähtee 13. kierrokselleen. Kirjoitamme hieman tarkemmin illan huippuottelusta Liverpool – Chelsea myöhemmin. Lue siis ensin pitkävetovihjeet iltapäivän ottelukierrokselle alta!

Valioliiga-vihje: Crystal Palace – Stoke

Roy Hodgson on suomalaisille tuttu mies Huuhkajien peräsimestä. Vanha kettu osaa järjestää joukkueen kuin joukkueen puolustuksen kuntoon, ja niin hän on tehnyt myös Lontoossa Crystal Palacen peräsimessä. Palace pelaa nyt huomattavasti paremmin kuin ennen Hodgsonin aikaa, mutta ehtikö ero säilymiseen revetä liian suureksi?

Stoke haki edellisellä kierroksella arvokkaan vierastasapelin Brightonin vieraana. Ei mikään helppo paikka, sillä joukkueet poistuvat etelärannikolta yleensä tappio niskassaan. Nyt edessä on astetta pienempi haaste, johon uskomme Stoken pystyvän vastaavan hyvin.

Vihje:

Stoken vierasvoitolle tarjotaan pitkävedossa yli 4.00 kerrointa ainakin NordicBetillä. Okei, Stoke ei ole vieraissa mikään suurjoukkue, mutta ei Palacekaan voi viidellä sarjapistellään olla tässä pelissä näin suuri suosikki. Laitetaan siis panokset vierasvoitolle.

Valioliiga-vihje: Newcastle – Watford

pitkävetovihjeet-valioliiga
Rafa Benitezin Newcastlen alkukausi sujui hyvin, mutta ovatko nousijajoukkueen ongelmat nyt alkaneet. Peliesitykset ovat edelleen aika hyviä, mutta tuloksia ei ole tullut – viimeisimpänä 1-4 vierastappio Manchester Unitedille.

Newcastlen vieraaksi saapuvat Watford taistelee tällä kaudella jopa europaikoista. Tällaisista vieraspeleistä olisi kuitenkin alettava hakea pisteitä, mikäli joukkue todella mielii mukaan kisaamaan Liverpoolin, Arsenalin ja Burnleyn kanssa. Edellisessä ottelussa kaatui heikko West Ham kotona lukemin 2-0.

Vihje:

Toinen vierasvoitto pitkävetoon kertoimella 3.45. Newcastlella saattaa alkaa jo usko loppua, jos tämäkin peli lähtee heikosti käyntiin. Watfordin rieveistä löytyy loistavia vastahyökkäyspelaajia, jotka pystyvät ratkaisuihin. Ei Newcastle näin suuri suosikki ole.

Valioliiga-vihje: Swansea – Bournemouth

Voi voi Swanseaa. Walesilaiset ovat valuneet hitaasti mutta varmasti sarjan häntäpäähän takanaan enää vain Crystal Palace. Nyt joukkueella on loistava tilaisuus hakea lisäpisteitä, kun vastaan asettuu Bournemouth.

AFC Bournemouth otti upean kotivoiton Huddersfieldistä edellisellä kierroksella. Vieraissa joukkue pelaa varovaisemmin, ja tästä ottelusta tasapeli olisi sille oikein hyvä tulos. Näin putoamisviiva pysyisi edelleen kaukana takana.

Vihje:

Swansea haluaa lopettaa neljän ottelun tappioputkensa, Bournemouthille kelpaa tasapeli. Jos jokin tulos tyydyttää molempia, kasvaa sen todennäköisyys huomattavasti. Tasurin kerroin 3.30 mahtuu peleihin.