Veikkauskioski

Viimeinen F1-osakilpailu 2017 – lue vedonlyöntivihjeet

abu-dhabi-ennakko-2017

Nyt on virallisesti aika julistaa talvi alkaneeksi, jos ei sitä ole jo ehtinyt tekemään. On nimitttäin aika viimeisen F1-osakilpailun kaudella 2017. Kausi päätetään tälläkin kertaa Abu Dhabissa, jossa päästään kisaamaan sheikkityyliin melkoisen prameissa puitteissa. Joko nähtäisiin suomalainen korkeimmallakin korokkeella? Lue vedonlyöntivihjeet Abu Dhabin osakilpailuun alta!

Ennakko Abu Dhabin osakilpailuun

Ennakko Abu Dhabin osakilpailuun noudattaa niitä samoja kaavoja, joihin tällä kaudella on jo saatu tottua. Lewis Hamilton on ylivoimainen ykkössuosikki (kerroin 1.75) voittamaan myös Abu Dhabissa, mutta mestaruuden varmistumisen jälkeen britin otteissa on ollut hieman heittelyä.

Brasilian kisassa Hamilton kuitenkin näytti nopeuttaan nousemalla koko joukon hänniltä aina neljänneksi asti – eikä palkintopallikaan ollut kaukana. Kimi piti kauden 2017 maailmanmestarin viimeisillä kierroksilla hyvin takanaan, mutta Mersun nopeusero Ferrariin oli selvä. Räikkönen ja Red Bullit on aika lailla jätetty ulos Abu Dhabin osakilpailun voittospekulaatioista; kaikkien voittokertoimet ovat yli kymmenen ja Kimillä peräti 21.00 ainakin Betssonilla!

Valtteri Bottas täräytti Brasiliassa paalulle, mutta itse kisassa Vettel oli etevämpi. Saksalainen sai paremman lähdön, ohitti Bottasin ja piti paikkansa loppuun asti. Valtterille jäi varmasti tuosta kisasta hieman hampaankoloon, vaikka kakkossija komea saavutus onkin. Näiden herrojen pitkäveto kertoimet Abu Dhabissa ovat Bottas 8.00 ja Vettel 3.75, kun puhutaan kisan voitosta.

Vedonlyöntivihjeet Abu Dhabiin

abu-dhabi-vedonlyontivihjeetAbu Dhabin rata on visuaalisesta upeudestaan huolimatta melkoisen tylsä, jos mietitään ohituspaikkojen määrää. Kyseessä ei ole mikään Monacon kaltainen metri-kertaa-metri leveä sokkelo, mutta suuretkaan nopeudet tai leveät rataosuudet eivät tarkoita välttämättä sitä, että ohittamaan pääsisi. Aika-ajot ovatkin Abu Dhabissa todella tärkeässä roolissa.

Mitä aika-ajoihin voi ennakoida? Ainakin sitä, että kärjessä on nelikko Hamilton, Bottas, Vettel ja Verstappen, joka tuntuu olevan Red Bulleista se nopeampi juuri nyt. Hamiltonin kerroin on jälleen täysin pelikelvoton, joten peli-ideoita on haettava muista suosikeista.

Vettel on voittanut Abu Dhabissa usein ja näyttää pärjäävän Bottasille hyvin. Mielestämme erot ovat kärjessä kuitenkin normaalia pienemmät, joten yllätyksiä voi hakea. Verstappenin voittokerroin 12.00 on aikamoinen lahja, sillä mies voi hyvinkin kiilata paalulle. Bottasin 8.00 mahtuu myös peleihin hyvin.