Veikkauskioski

Liverpool – Chelsea: ennakko ja vihjeet

liverpool-chelsea-ennakko-vihjeet

Liverpool – Chelsea on tämän viikon kuumin Valioliiga-ottelu. Nyt pelataan jo todella isoista asioista, sillä Liverpoolille tappio tarkoittaisi sitä, että joukkue putoaisi kolmen kärkijoukkueen kyydistä lopullisesti. Chelseallakin tekee tiukkaa pysyä mukana tässä ryhmässä, jonka muut joukkueet ovat City ja United. Pisteitä ei saisi menettää kumpikaan, mutta kuinka käy? Lue ennakko ja vedonlyöntivihjeet otteluun Liverpool – Chelsea alta.

Liverpool – Chelsea ennakko

Liverpool – Chelsea -ottelun ennakkoasetelmat ovat herkulliset. Chelsea on siis Valioliigan sarjataulukossa tällä hetkellä kolmantena voitettuaan neljä ottelua peräkkäin. Liverpool taas on kolme pistettä Chelseaa perässä viidentenä voitettuaan kolme ottelua peräkkäin. Kummankin vahvoihin tilastoihin tekee pienen tahran Mestareiden liiga, jossa molemmat ovat epäonnistuneet kertaalleen pahasti. Liverpool onnistui menettämään 3-0 taukojohdon Sevillaa vastaan tällä viikolla, Chelsea taas kävi pari viikkoa sitten Roomassa häviämässä AS Romalle samoin lukemin.

liverpool-chelsea-vedonlyontiTämän ottelun tärkein pointti on varmasti Liverpool-puolustuksen pitäminen. Vaikka Sevilla-ottelun sulaminen jätettäisiin huomiotta, Liverpool on päästänyt Valioliigassakin todella paljon maaleja: yhteensä 17. Vain Arsenal on “suurista joukkueista” samantyylisissä lukemissa (16). Illan vastustaja Chelsea on esimerkiksi päästänyt ainoastaan 10 maalia, mutta tehnyt kuitenkin lähestulkoon yhtä monta kuin Liverpool.

Miten Liverpool kestää Chelsean hyökkäystä vastaan? Tässä riittää manageri Jürgen Kloppilla pohdittavaa. Henkilökohtaisia virheitä ei enää saisi tulla, joten joukkueen pelitapaa on yksinkertaistettava. Vai ovatko puolustuspään pelaajat Liverpoolissa yksinkertaisesti liian huonoja tälle tasolle? Hyökkäyspäässä Liverpool onnistunee maalinteossa ainakin kerran tai pari, mutta omassa päässäkin kolisee suurella todennäköisyydellä.

Vedonlyöntivihjeet

Kyseessä on mielenkiintoinen ottelu myös vedonlyöntivihjeiden näkökulmasta. Pitkävedon kertoimia tarkastellessaan huomaa kuitenkin hetkessä, että Liverpoolin kotikerroin on liian matala 2.10. Toisaalta tasapeli on sen verran todennäköinen tulos sekin, ettei vierasvoiton pelaaminenkaan juuri innosta (kerroin 3.50). Tässä pelissä voi käydä miten vain.

Käännetään katseet pitkävedosta tulosvetoon. Tulosvedon kertoimet näyttävät tässä pelissä huomattavasti paremmilta ainakin NordicBetillä, ja niiden joukosta löytyy ihan mukavaa pelattavaa. Koska ottelusta odotetaan maalirikasta, ovat pienempien maalimäärien kertoimet korkealla. Pelataan siis tässä tapauksessa markkinaa vastaan ja napataan talteen seuraavat helmet: Liverpool 1-0 (9.20), Liverpool 2-1 (7.80) ja Chelsea 1-2 (10.00).