Veikkauskioski

Parhaat vedonlyöntikampanjat EM-kisoihin nettivedonlyönnistä

em_bonus_nordicbet
Vedonlyönti netissä on tuottoisampaa kuin vetolappujen täyttäminen kioskilla monessa mielessä. Nettivedonlyönnin paras puoli ovat tietenkin laadukkaammat kertoimet, joilla voittovedoilla saa napattua itselleen paljon suurempia voittosummia. Myös vedonlyönnin helppous ja nopeus ovat nettipelaamisen suuria valtteja, mutta varsinkin arvokisojen aikaa nettivedonlyöjälle on luvassa paljon muutakin hyödyllistä. Parhaat vedonlyöntikampanjat jalkapallon EM-kisoihin ovat hyvä esimerkki tästä. Koska vedonlyöntisivustot kamppailevat asiakkaista toisiaan vastaan tiukasti, yrittää jokainen sivusto tarjota pelaajilleen toistaan parempia bonuksia ja muita tarjouksia. Tässä artikkelissa esitellemme näistä EM-kisojen 2016 vedonlyöntikampanjoista parhaat.

Parhaat vedonlyöntikampanjat luotettavilta pelintarjoajilta

Aivan jokaiseen netissä näkemäänsä vedonlyöntitarjoukseen ei toki kannata tarttua. Valitettavasti kaikki vedonlyöntipalvelut eivät hoida asioitaan aina parhaalla mahdollisella tavalla, joten tarkkana kannattaa aina olla. Veikkauskioskilla me esittelemme sinulle parhaat vedonlyöntikampanjat vain niiltä sivustoilta, joiden toimintaan voimme luottaa sataprosenttisesti. Näiltä veikkaussivustoilta et löydä piilotettuja sääntöjä tai ehtoja vaan saat luvatut tarjoukset itsellesi juuri niin kuin ne on kampanjasivulla esitelty. Myös talletukset ja kotiutukset toimivat aina ilman ongelmia, ja asiakaspalvelu auttaa sinua, mikäli kaipaat apua asiakkuutesi aikana.

NordicBet palkitsee sinut 20 euron bonuksella

parhaat_vedonlyöntikampanjat_2016Ensi alkuun on sanottava, että mikäli sinulla ei vielä ole pelitiliä NordicBetillä, kannattaa sellainen avata pikimmiten. Sinua odottaa tervetuliaisbonuksena 50 euron edestä ilmaisvetoja, joilla pääset kokeilemaan taitojasi vedonlyönnissä riskittömästi. Nyt EM-kisojen aikaan NordicBet jakaa bonuksia myös vanhoille asiakkailleen. Kun lyöt 10 euron suuruisen vedon minimikertoimella 1.50 mihin tahansa EM-kisaotteluun, saat NordicBetiltä välittömästi 20 euron käteisbonuksen vedonlyöntitilillesi.

Tämä EM-kisakampanja on voimassa koko kisojen ajan, joten ehdit vielä mainiosti mukaan. Bonussumma tulee kierrättää vain kolmesti samaisella 1.50 minimikertoimella, joten kyseessä on todella reilu vedonlyöntibonus.

Riskitön veto odottaa Betssonilla

Suosittu vedonlyöntisivusto Betsson panostaa sekin EM-kisoihin vahvasti. Voit lunastaa itsellesi 10 euron riskittömän vedon asettamalla panoksesi jollekin kisojen lohkovaiheen jäljellä olevista otteluista. Saat riskittömän vetosi helposti. Varmista ensin, että tililläsi on vähintään 10 euroa rahaa, ja valitse sitten haluamasi EM-kohde tasan 10 euron panoksella. Kupongillesi ilmestyy sininen “Riskitön veto”-vaihtoehto, jonka ruksaamalla pääset lyömän vetosi vailla huolta tappioista. Tämän vedon nettovoitot tulee kierrättää kertaalleen vedonlyönnissä minimikertoimella 1.50.