Veikkauskioski

EM-vedonlyönti – lue vihjeemme otteluun Wales – Venäjä

em_vedonlyöntivihjeet_2016
Jalkapallon EM-kisat 2016 ovat urheilun ykköstapahtuma juuri nyt. Kisat ovat edenneet nyt siihen vaiheeseen, että jatkopaikkoja aletaan jakaa toden teolla lohkovaiheen viimeisissä otteluissa. Veikkauskioski on tietenkin täysillä mukana kisahuumassa, ja jalkapalloasiantuntijamme analysoivat pelejä tarkasti minuutti minuutilta, jotta löydämme sinulle parhaat vihjeet EM-jalkapallovedonlyöntiin käytettäväksi. Seuraava vihjeemme koskee lohkon B päätöskierroksen ottelua Wales – Venäjä, joka pelataan klo 22.00 Suomen aikaa maanantaina 20.6.

Venäjä pakkovoiton edessä, Walesille riittää tasapeli

Itänaapurimme aloitti kisat mukavalla tavalla onnistuen nousemaan tasoihin Englantia vastaan ensimmäisen ottelun viime minuuteilla, mutta toiseen otteluun asti lento ei kantanut. Venäjän kisaurakka sai kovan kolauksen, kun joukkue hävisi Slovakialle toisessa EM-kisaottelussaan lukemin 1-2. Nyt joukkue on pakkovoiton edessä Walesia vastaan, mikäli se haaveilee vielä jatkopaikasta 16 parhaan joukossa. Venäjä hallitsi palloa Slovakiaa vastaan, mutta maalipaikoille pääseminen oli työn ja tuskan takana. Pallonhallintaprosenteista huolimatta Slovakia ansaitsi voittonsa täysin, eikä Venäjälle voi povata helppoa urakkaa Walesia vastaankaan.

Walesin kisat alkoivat riemukkaalla 2-1-voitolla Slovakiasta. Tätä seurasi karvas viime hetken tappio brittien keskinäisessä välienselvittelyssä, jossa Englanti oli parempi samoin 2-1-lukemin. Gareth Bale vei Walesin johtoon jo toisella vapaapotkumaalillaan näissä kisoissa, mutta pallonhallinnan suosiolla Englannille antanut Wales joutui lopulta taipumaan Daniel Sturridgen iskettyä voittomaalin 90. minuutilla. Ensimmäisen kisaottelun voitto tarkoittaa kuitenkin sitä, että Wales voi lähteä tavoittelemaan lohkovaiheen viimeisessä ottelussa tasapeliä, joka riittää kaikella todennäköisyydellä jatkopaikkaan – ja mahdollisesti jopa kakkossijaan saakka.

EM-vedonlyöntivihjeemme Walesin ja Venäjän kohtaamiseen

em_vihjeet_lohko_bSekä Walesilla että Venäjällä on ollut suuria vaikeuksia maalinteossa. Gareth Bale on pitänyt Walesin kisat elossa erikoistilanteista, mutta jokaisessa ottelussa Baleltakaan ei voida näitä urotekoja odottaa. Venäjä on puolestaan onnistunut kertaalleen maalinteossa aiemmissa otteluissaan, mutta kliiniseksi senkään hyökkäypeliä ei missään tapauksessa voi lähteä kehumaan.

Vedonlyöntivihjeemme EM-lohkon B päätöskierrokselle perustuu tähän maalinteon vaikeuteen. Wales lähtee lohkovaiheen viimeisen otteluun puolustuksen kautta, eikä Venäjällä ole varmasti helppo tehtävä murtaa brittikentillä rutinoitunutta puolustusta. Me laitamme rahamme kiinni keskisuurella panoksella sille, että molemmat joukkueet eivät onnistu ottelussa maalinteossa. Paras kerroin tälle lopputulemalla on tällä hetkellä 1.75, joka maistuu oikein hyvin.