Veikkauskioski

NHL-vihjeet yön pitkävetokohteisiin 8.12.

nhl-vinkit-paakuva

Tontut ja NHL-pelaajat eivät joulun aikaan nuku! NHL:n kausi vuosimallia 2017/18 jatkuu tänä yönä taas kahdeksalla todella mielenkiintoisella ottelulla, joista olemme keränneet kokooon kolme pitkävetovihjettä. Siirrytään siis pidemmittä puheitta analysoimaan pelejä ja tienaamaan siinä sivussa hieman joululahjarahaa!

NHL-vihje: Florida Panthers – Winnipeg Jets

Floridassa klo 2.30 pelattavassa ottelussa kohtaavat Panthers ja Winnipeg Jets. Kotijoukkue on aloittanut kautensa odotetun surkeasti, ja se on tällä hetkellä Itäisessä konferenssissa sijalla 15, takanaan ainoastaan Buffalo Sabres. Winnipegin kausi Läntisessä konferenssissa on sen sijaan ollut tähän asti vahva, ja joukkue on 28 pelatun ottelun jälkeen kolmantena.

Tässä pelissä ratkaisevaan rooliin nousevat kotijoukkueen ongelmat puolustuspäässä. Panthers päästää maaleja aivan liikaa, melkein 4 kappaletta kotipeliä kohden, joten vaikeaahan se voittaminen on.

Vihje:

Jets on tavallista kovempi vierasjoukkue, jolle odottaisi tässä paikassa noin kerrointa 1.90 – 2.00. Jostain syystä tähän on kuitenkin arvottu vierasvoitolle jopa 2.25 (NordicBet), johon kannattaa tarttua.

NHL-vihje: San Jose Sharks – Carolina Hurricanes

nhl-veikkaus-vinkitSan Jose saa vastaansa heikon alkukauden pelanneen Carolina Hurricanesin. Kun San Jose on ollut koko kauden tiivis joukkue, joka puolustaa vahvasti, on Hurricanes puolestaan päästänyt tekemiensä maalien lisäksi paljon kiekkoja myös omaan reppuun. Kotijoukkue on Lännessä sijalla kahdeksan, vierasjoukkue taas Idän 11.

Edellisissä otteluissaan San Jose on pelannut heikosti ja hävinnyt kahdesti peräkkäin. Vastassa olivat kuitenkin Tampa ja Washington, joten sen suurempaa arvoa näille tuloksille ei kannata laittaa.

Vihje:

San Jose on päästänyt vähemmän maaleja kuin mikään muu joukkue tällä kaudella. Se on myrkkyä Hurricanesille, joka ei saa pidettyä omaa maaliaan puhtaana. Kotivoiton ML 1.70 maistuu.

NHL-vihje: Tampa Bay Lightning – Colorado Avalanche

Yön viimeinen NHL-vihjeemme jaetaan otteluun Tampa Bay Lightning – Colorado Avalanche, jossa kohtaavat vahva kotijoukkue ja monta pykälää heikompi vieras.

Kun tarkastellaan joukkueiden edellisiä otteluita, on ero kuin yöllä ja päivällä. Colorado pääsi pelaamaan peräti viisi kotipeliä peräjälkeen. Tulos? Yksi voitto.

Vihje:

Eihän tähän peliin voi veikata kuin yhtä voittajaa. Tampa vie tämän pelin varmasti, emmekä usko sen menevän edes tiukille. Siksi lapulle tasoitus -1 ja merkki 1 kertoimella 2.20.