Veikkauskioski

Eurooppa-liigan vuoro siirtyä kohti pudotuspelejä

el-vihjeet-paakuva1

Mestareiden liigan lohkovaihe saatiin kauden 2017/18 osalta pakettiin eilen, ja tänään on aika laittaa Eurooppa-liigakin ansaitulle joululomalle. Pelissä on vielä paljon, sillä vain kaksi lohkon parasta jatkaa pudotuspelivaiheeseen. Me poimimme illan myöhäisotteluiden listalta oivan kolmikon, jonka kautta omaa pikävetolappuaan voi alkaa täyttämään. Lue vihjeet alta!

Eurooppa-liigan vihje: Vitesse – Nice

Lohko K on yksi niistä Eurooppa-liigan lohkoista, joissa homma on selvä jo ennen viimeistä ottelua. Hollantilainen Vitesse on ollut odella alavireinen Eredivisiessä jo pitkään, eikä EL:n puolella mennyt sen kummemmin: lohkon jumbosija ja ulkona jatkosta ennen viimeistä kierrosta. Kotiottelu lisää hieman motivaatiota, mutta kiinnostaako kotiyleisöäkään lähteä kylmään talvi-iltaan kyyhöttämään?

Nice on varmistanut jatkopaikkansa ja lähtee tähän otteluun paineitta. Pelaajia kierrätetään varmasti, mutta Ranskan liigan 13. reservistäkin löytyy kyllä sellaisia kavereita, että vierasjoukkue on tänään suosikki.

Vihje:

Nice on suosikki tänään? Ei ainakaan pitkävedon kertoimissa, joissa ranskalaisvieraiden kerroin on 3.15. Tuossa on ainakin muutama kymmenys liikaa, joten panokset merkille 2.

Eurooppa-liigan vihje: Hertha Berlin – Östersunds FK

vedonlyöntivinkit-eurooppa-liigaHertha Berlin Bundesliiga vastaan Östersunds FK Allsvenskan Eurooppa liigan päätöskierroksella. Kotijoukkueen täytyy olla jo varmasti jatkossa, eikö vain?

No ei nyt ihan niinkään. Östersund on sen sijaan jo jatkopaikkansa varmistanut, vaikka lohkovoitto saattaakin vielä mennä Baskimaalle. Hertha taas on jo varmasti ulkona jatkopeleistä. Näin se maailma muuttuu, vaan muuttuuko sittenkään? Katsotaan mitä kertoimet sanovat.

Vihje:

Tähän matsiin voi laittaa silmät kiinni koko rahalla Herthaa. Oli tilanne lohkossa mikä tahansa, kyllä Bundesliigan joukkue on kotikentällään vähintään 50 pinnan suosikki. Herthalle saa ainakin Betssonilta jopa kerrointa 2.20.

Eurooppa-liigan vihje: Arsenal – BATE Borisov

Viimeinen vinkkimme jaetaan Arsenalin ja BATE:n väliseen kohtaamiseen Lontoossa. Lohkon jo voittanut Arsenal saa vastaansa Valko-Venäjän mestaruuden voittaneen BATE:n, jossa peliaikaa kärkkyy myös muuan Jasse Tuominen. Mutta onko Arsenal haastettavissa kotikentällään?

BATE tarvii jatkoonmennäkseen apuja myös Punaisen tähden ja Kölnin välisestä matsista, jonka tulisi päättyä tasan. Jos tuo ottelu ratkeaa ajoissa, niin vieraiden selkäranka saattaa napsahtaa pahastikin.

Vihje:

Arsenal käyttää reservipelaajia, sillä viikonloppuna pelataan taas Valioliigaa. Sekin riittänee tosin mainiosti. Luvassa jopa iso maalijuhla kotijoukkueen puolelta? Pitkävetoon Arsenal -1 kertoimella 1.90.