Veikkauskioski

Mestareiden liigan lohkovaihe pakettiin – lue vihjeet

mestareiden_liiga_vedonlyonti

Mestareiden liigan lohkovaihe tulee päätöksensä tänään ja huomenna, kun viimeisetkin jatkomenijät selvitetään. Suurimassa osassa lohkoista tilanne on tällä hetkellä yllättävänkin selkeä, mutta vielä riittää myös pelattavaa. Lue vihjeet tiistain kolmeen mielenkiintoisimpaan peliin alta!

Mestareiden liiga -vihje: Man United – CSKA Moskova

Manchesterin punaiset lähtevät viimeiselle kierrokselle hyvistä asemista. Lohkovoitto tulee suurella todennäköisyydellä Manchesteriin, eikä joukkuetta voi pudottaa jatkosta kuin vierasjoukkue CSKA:n hurja maalivire.

CSKA elättelee sekin vielä haaveita jatkopaikasta. Jos venäläiset mielivät jatkoon mennä, on heidän kuitenkin haettavat vierasvoitto Old Traffordilta. Ei todellakaan mikään helpoin paikka, mutta CSKA on tällä kaudella osoittanut olevansa joukkue täynnä hyviä yksilöitä, jotka voivat ratkaista näinkin suuria pelejä.

Vihje:

Manchester United voi lähteä tähän otteluun aika puolivaloilla. Jatkopaikka on jo käytännössä varma, joten Mourinho kierrättänee joukkuettaan hieman ennen viikon tärkeämpää peli: derbyä paikallisvastustaja Cityä vastaan. Vierasvoiton kerroin 8.25 pitkävedossa maistuu.

Mestareiden liiga -vihje: Chelsea – Atletico Madrid

cl-vetovinkitChelsea on toinen tänään tulessa olevista Valioliigan joukkueista. Antonio Conten miehistö pelaa vahvaa, joskin hieman tasapaksua kautta, mutta Valioliigan kolmossija ja varma jatkopaikka Mestareiden liigassa kertovat laadusta. Tässä pelissä Chelsealla ei juuri ole muuta panosta kuin varmistaa lohkovoitto ennen AS Romaa.

Atletico Madrid tuskin on vielä luovuttanut jatkopaikan suhteen, mutta nyt joukkue tarvitsee apuja jo muualtakin. Jos Roomassa päädytään kotivoittoon, ei Atleticoa jatkossa nähdä, mutta muussa tapauksessa vierasvoitto tästä pelistä riittäisi Simeonen miehistölle jatkoon.

Vihje:

Tässäkin pelissä motivaatioetu on vierasjoukkueen puolella. Toki Chelsealla on hieman enemmän pelissä kuin Manchester Unitedilla, mutta silti vieraskerroin 3.60 houkuttaa – varsinkin kun Chelsealla on silläkin derbyottelu viikonloppuna. Otetaan siis Atletico peleihin.

Mestareiden liiga -vihje: Olympiakos – Juventus

D-lohkossa kaikki on jo selvää ennen viimeistä kierrosta, jos Barcelona onnistuu voittamaan kotonaan Sportingin. Vaan kiinnostaako katalaaneja lähteä pelaamaan tosissaan, kun lohkovoitto on jo melko varmasti plakkarissa?

Juventus-leirissä tuskin halutaan jäädä pohtimaan vastausta yllä olevaan kysymykseen, joten italialaiset antavat takuulla kaikkensa tässä vierasmatsissa varmaa lohkojumboa Olympiakosia vastaan. Tasurikaan ei riitä, jos Sporting onnistuu hakemaan vierasvoiton.

Vihje:

Jälleen puhutaan motivaation voimasta. Olympiakos pelaa toki kotonaan, mutta Juven tasoinen vastustaja selkä seinää vasten on liikaa. Tästä hyvä varma kahden ylemmän kohteen kaveriksi kertoimella 1.45.