Veikkauskioski

NHL-vihjeet: Pittsburgh Penguins – Ottawa Senators

nhl_playoffs_vedonlyönti

Veikkauskioskin NHL-vedonlyönnin yön valvovat silmät katsovat tietysti Pittsburgh Penguinsin sekä Ottawa Senatorsin kohtaamista, eli Itäisen konferenssin mestaruustaistojen ensimmäistä ottelua. Senators on voittanut kaksi kolmesta edellisestä kohtaamisesta. Kyllä tästä hyvä vedonlyönnin kohde saadaan.

Pittsburgh Penguins on muuten vain kahdeksan voiton päässä siitä, että voittaa Stanley Cupin toistamiseen – edellinen vastaava tapahtuma oli Detroit Red Wingsin vuosien 1997 sekä 1998 voittamat mestaruudet. Betsafen kertoimien perusteella Penguins luistelee ottelusarjan voittoon kertoimella 1,28.

Miten tähän on tultu – ja mitä on luvassa?

Miten tähän on tultu? Penguins voitti Columbus Blue Jacketsin voitoin 4-1 sekä Washington Capitalsin voitoin 4-3. Senators voitti Boston Bruinsin 4-2 sekä New York Rangersin myös otteluvoitoin 4-2.

Betsafen kertoimet viittaavat siihen, että Penguins olisi luistelemassa voittoon kertoimella 1.75. Senatorsin voitosta saa kertoimen 4.20 ja tasapelistä 4.10. Penguins voitti viimeksi Washington Capitalsia ja onnistui pitämään verkon puhtaana. Senators on saanut huilata päivän verran enemmän, mutta onko sillä suurta merkitystä?

pudotuspelit_nhlPenguinsin riveistä kaksi maailman viidestä parhaasta pelaajasta – Conn Smythe -palkinnon voittaja Sidney Crosby sekä Erik Karlsson. Onkohan Ottawa Senatorsin pelaajalla Marc Methotla vielä jotain hampaankolossa siitä, että kiitos Crosby parin kuukauden takaisen – melkein sormen vieneen – lämäyksen?

Tuosta tulikin mieleen, Betsafe on tunnettu siitä, että heiltä voi saa kertoimia mitä mielenkiintoisimpiin kohteisiin – ja niiden perään voi myös kysellä. Minkäköhän pitkävedon kertoimen saisi sille, että Crosby murjoo jälleen Methotlaa – olettaen tietysti, että he edes ovat jäällä samaan aikaan.

NHL-pitkävetolapun kohteet

Miinus 1,50 maalin tasoitusveto Penguinsin voitolle nostaa kertoimen 2,38:n. Penguinsin voitto kahdella maalilla tuntuu todennäköiseltä. Markkinat näyttäisivät uskovan, että maaleja ei tule kovinkaan paljon. Siihen viittaa myös se, että kotijoukkueen alle 3,5 maalia saa kertoimen 1,65, sekä vierasjoukkue alle 2,5 maalia saa kertoimen 1,59.

Siihen perustuen tulosvetoa ajatellen tulokset 3-1 tai 4-2 lähtevät kertoimilla 15,00 sekä 17,00. Veikkauskioski laittaa tulosvetolapulleen tuloksen 3-1. Tässä vaiheessa voi myös vilkaista ottelusarjan lopputulosta. Betsafen kerroin sille, että sarja menee game seveniin on 4,75. Jos et ole vielä Betsafen asiakas, niin avaa tili ja nappaa samalla muikean mainiot ilmaisvedot kahdelle ensimmäiselle talletuksellesi.