Veikkauskioski

Maanantain MM-kiekkovihjeet – paljon hyviä pitkävetokertoimia

kertoimet_pitkävetoon_mm

Viimeisiä viedään nyt jääkiekon MM-kisoissa alkusarjan osalta, ja tällä hetkellä näyttää kaikeksi onneksi siltä, että Suomikin vielä vähintään puolivälierissä nähdään. Pisteet olisivat kuitenkin viimeisestä pelistä enemmän kuin tarpeen, sillä parhaassa tapauksessa Suomi saattaa vielä nousta jopa B-lohkon kakkoseksi, mikäli Tshekin ja Sveitsin välisen pelin tulos on mieluinen. Mutta palataan näihin peleihin hieman tarkemmin myöhemmin. Jo maanantain pitkävedon kohteet tarjoavat paljon hyviä kertoimia – lue vihjeet alta!

MM-kiekkovihje 15. 5. klo 17.15: Kanada – Norja

Toinen iltapäiväpeleistä on tänään Kanadan ja Norjan välinen kohtaaminen. Tässä pelissä riittää Suomenkin kannalta mielenkiintoa, sillä Norjan yllätyspistekin olisi Suomelle kova paikka – tässä tapauksessa Leijonien olisi itsekin kaivettava pisteitä Kanadalta huomenillalla.

Veikkauskioskilla emme norjalaisten ihmetekoihin usko, mutta vihjaamme kuitenkin yllättävän tasaista peliä. Kanada ei ole laittanut kaikkea likoon koko turnauksen aikana, eikä se sitä tule tekemään nytkään. Maalin tai parin voitto on ihan yhtä hyvä kuin suurempikin, sillä Tshekki ei enää ohi tule, kunhan Kanada kaataa Norjan. Tasoitusvedoista löytyy mielestämme norjalaisille hyvää peliä.

Pitkävetovihje: NordicBetillä Norja -4,5 antaa kertoimeksi vielä 1.62, joka maistuu.

Kanada
Norja

MM-kiekkovihje 15. 5. klo 17.15: Tanska – Italia

vihjeet_maanantia_mmTanska ja Italia lopettavat iltapäivän ottelussa MM-kisaurakkansa, eikä kumpikaan joukkue varmasti ole kovin tyytyväinen tähän astisiin suorituksiinsa. Italia näyttää olevan vahvasti matkalla B-sarjaan, ja se tarvitsee Tanskaa vastaan voiton varsinaisella peliajalla, mikäli mielii pelata vuoden 2018 MM-kisoissa nimenomaan Tanskassa.

Italia on ollut kisojen selvästi heikoin joukkue, ja Tanska on puolestaan saanut ehkäpä hieman vähemmän kuin olisi ansainnut. Edellinen peli Ruotsia vastaan oli Tanskalta jo ihan hyvää tekemistä, mutta eihän se pisteeseen asti silti riittänyt. Italiaa vastaan samanlainen esitys kyllä riittää, ja pieni putoamispelko varmistaa sen, että tanskalaiset lähtevät peliin täydellä sykkeellä.

Pitkävetovihje: NordicBetiltä irtoaa Tanska -1,5 loistokertoimella 1.81.

Tanska
Italia

MM-kiekkovihje 15. 5. klo 21.15: Ranska – Slovenia

Ranska oli rakentamassa melkoista sensaatiota vielä ennen edellistä otteluaan, mutta suora voitto Valko-Venäjästä jäi lopulta isänniltä saamatta. Näin Ranska on ulkona pudotuspeleistä ja pelaa viimeisessä ottelussaan pelkästä kunniasta. Sama koskee Sloveniaan sillä erolla, että heidän kohtalokseen on jo varmistunut putoaminen.

Ranska pelaa kotiyleisössä edessä viimeistä kertaa, panosta ei ole ja Sloveniakin taitaa maalinteon, vikka puolustus vuotaa. Yli 5.5 maalin line näyttää hämmentävän korkealta, ja kaikki yli 1.90 kertoimet ovat mielestämme pelaamisen arvoisia. Isompiakin maalilukemia voi hakea pienellä riskillä, jos siltä tuntuu. Me valitsemme kuitenkin tällä kertaa hieman varmemmin osuvan yli 5,5.

Pitkävetovihje: Maalimäärävetoon yli 5,5 NordicBetin kertoimella 2.10.

Ranska
Slovenia