Veikkauskioski

MM-kisat: piristynyt Leijonat kohtaa Kanadan

pitkävetovihjeet_mm_2017

Oi aikoja, oi tapoja. Jääkiekon MM-kisat ovat tänä vuonna olleet yhtä vuoristorataa, etenkin Leijonien osalta. Kaiken kaikkiaan nämä kisat ovat olleet hyvin erikoiset – lajin perinteiset mahtimaat ovat kokeneet yllätyksiä, joista karvaimmat yllätykset on saanut kokea Suomi. Sveitsin onnistui kukistaa Kanada, mutta Leijonat ottivat 1-5 rankaisun kisojen isäntämaalta Ranskalta.

B-lohkon ykkösenä on MM-kisojen käsikirjoituksen mukaisesti Kanada – kuinkas muutenkaan? Suomi on neljäntenä voitettuaan sekä Sveitsin että Norjan jatkoajalla. Ne menetetyt pisteet olisivat saattaa koitua kohtaloksi, mutta onneksi kävi toisin. Veikkauskioski ei voi kuin olla kiitollinen NordicBetin riskittömistä vedoista, joita on ollut tarjolla jokaiseen Leijonien peliin näissä MM-kisoissa – toivottavasti sama jatkuu pudotuspeleissäkin!

MM-kisojen jatkopaikka lahjana, nyt se on ansaittava

Eilen Leijonat olivat tilanteessa, johon ei jääkiekon perinteisen mahtimaan ikinä pitäisi joutua: jatkoonpääsy oli kiinni siitä, miten kaksi muuta joukkuetta pelasi. Leijonien onneksi Kanada voitti eilen Norjan varsinaisella peliajalla varmistaen näin Suomen jatkoon pääsyn. Kanada olisi voinut taktikoida, mutta kenties lajin mahtimaa katsoi, että hampaattomasti pelannut Leijonat ei ole lohkon suurin uhkaaja. Sveitsi-pelin jälkeen se ei välttämättä ole enää totta – Leijonat on pelannut surkeasti, mutta näytti mitä potentiaalia joukkueesta löytyy.

Jos Lauri Marjamäki on viimeinkin tehnyt kotiläksynsä, niin saattaisi Leijonien puolustuspeli pienellä paikkaamisella viimeinkin pärjätä jopa lajin mahtimaita vastaan. Kyllä Leijonista löytyy voittamiseen kykeneviä pelaajia, kunhan joukkuepelaaminen saadaan vain jotenkin toimimaan – Sveitsiä vastaan pelatessa tästä oli merkkejä.

… ja vastaus on Kanada

vinkit_lätkän_mmSveitsi taisi säpsäyttää Leijonat hereille ja kerrankin kamppailemaan pisteistä, joita sitten tulikin varsinaisen peliajan voiton jälkeen kaksi. Kisa alkaa kulkea, mutta onko se liian myöhäistä nyt, kun vastaan saapuu MM-kisojen kaameista kaamein joukkue, eli Kanada?

Onneksi jatkoonpääsy on nyt varmistunut, joten uskoisi pelaajilta nyt löytyvät myös hiukan lisää rentoutta ja iloa pelaamiseen. Näissä kisoissa kaikki on mahdollista, jopa se että Leijonat kukistavat lahjajatkopaikan Suomelle antaneen Kandan.

Pitkävetolappu näyttää tältä

Pitkävedon kertoimet näyttävät karuilta, sillä yleensä Suomen saama 6,80 kerrointa on totuttu näkemään vastustajalla – joka tällä kertaa saa kertoimen 1,38. Veikkauskioski haluaa kuitenkin uskoa Leijonien mahdollisuuksiin, sillä peli vaikuttaa parantuneen – viimeinkin pakon edessä.

Tässä se sitten on, ehkäpä viimeinen NordicBetin viimeinen riskitön veto, mitä näihin kisoihin on tarjolla. Veikkauskioski onnistui muutama kisa sitten nappaamaan oikein mukavan 12-kertoimen – tällä kertaa laitetaan tunnevetona – riskittömänä sellaisena – Suomen -1,50 maalin tasoitusveto kertoimella 9,95. Muita kiinnostavia kohteita ovat tuplamahdollisuus X2, eli Suomi voittaa tai tasapeli kertoimella 2,05. Suomen moneyline, eli voitto jatkoaika mukaan lukien, lähtee kertoimella 4,65.

10€ riskitön veto Suomen peleihin
↓↓↓

Kanada
Suomi