Veikkauskioski

NHL-playoffs: Nashville jatkoon, vai Game Seven?

vihjeet_nhl_2017

NHL:n puolivälierät jatkuvat, kun Nashville Pedators kohtaa Anaheim Ducksin ottelusarjan kuudennessa kohtaamisessa. Voittamalla tämän, Nashvillellä on mahdollisuuden mennä jatkoon. Vilkaisu lähihistoriaan paljastaa, että edellinen ottelu Anaheimissa päättyi kuitenkin vierasjoukkueen 1-3 voittoon, minkä lisäksi tällä kertaa Ankkaparvi pyrähtää Nääsvillen Bridgestonen areenalle. Kutsuuko Game Seven, vai saadaanko voittaja, tätä Veikkauskioski lähtee purkamaan auki.

Betssonilla on muuten vielä käynnissä mainio kampanja, jossa saat satunnaispalkinnon joka maanantai, kunhan lyöt viikon aikana vetoa 40 eurolla. Eli nyt on viimeinen tilaisuus napata esimerkiksi tuhannen euron matkalahjakortti, 500 euron käteispalkinto sekä kasapäin riskittömiä- ja ilmaisvetoja, jotka voivat olla suuruudeltaan jopa tuhat euroa.

Kuudes ottelu – tuleeko Game Seven?

Suomalaisten parissa suosittu vedonvälittäjä Betsson tarjoaa Nashville Predatorsin voiton kerroin on 2.22, Anaheim Ducksin voitto toisi hiukan alle kolmosen kertoimen. Tasapelin mahdollisuus on kertoimien perusteella suuri, risti pitkävetolappuun osuessaan toisi 3,75 kertoimen. Ankat ovat pakkovoiton edessä, eikä Nashville varmastikaan kaipaa yhtä vääntöä enempää vääntöä tähän vaiheeseen.

nhl_playoffs_2017Nashville on voittanut neljä viidestä kotiottelustaan ja kaikki varsinaisella peliajalla. Edellinen kotitappio Anaheimia vastaan tuli sekin jatkoajalla. Joukkueiden keskinäiset ottelut ovat kallistuneet Nashville Predatorsille. Anaheim on voittanut kolme viidestä vierasottelusta, mutta kaksi niistä varsinaisen peliajan ulkopuolella. Kymmenestä viimeisestä ottelusta neljä on päätynyt tappioon ja puolet on ratkennut varsinaisen peliajan ulkopuolella.

Loukkaantumisiakin on tapahtunut. Nashville Predatorsin pelaajista sivussa ovat Kevin Fiala ja Ryan Johansen –molemmilla ovat koivet ottaneet osumaa ja Johansenin kausi loppui myös siihen. Myös Mike Fisher sekä Craig Smith saattavat olla ulkona pelistä.

Anaheim Ducksin pelaajista sivussa ovat Patrick Evans sekä Logan Shawn, minkä lisäksi myös John Gibson sekä Rickard Rakell voivat olla sivussa – kaikilla on muuten alakroppavammat. Veikkauskioski arvostaa kieli poskessa sitä, että molemmilla joukkueilla on niin hyvä henki, että vammatkin otetaan samoihin paikkoihin.

Veikkauskioskin NHL-pitkävetolappu täyttyy näin

Veikkauskioski uskoo tämän analyysin valossa siihen, että Anaheim Ducks ei onnistu vääntämään tätä ottelusarjaa Game Seveniin, mutta painottaa sitä, että tasapelin mahdollisuus on suhteellisen suuri. Predatorsin Moneyline lähtee kuitenkin mitättömällä kertoimella 1,27, mikä ei kyllä pahemmin Veikkauskioskia kiinnosta. Betssonilta löytyy Nashvillen -1,5 tasoitus lähtee kertoimella 3,05. Tässä tilanteessa Veikkauskioski iskee lapulle kuitenkin sen ristin kertoimella 3.75.

Etkö ole vielä avannut tiliä Betssonille? Veikkauskioskilla on hyvien uutisten lisäksi erinomaisia uutisia: avaa nyt tili ja talleta sata euroa, niin pääset pelaamaan kahdella sadalla eurolla. Älä epäröi, vaan nappaa vedonlyöntibonus nyt, niin pääset toden teolla nauttimaan NHL:n loppuhuipennuksesta. Kannattaa varautua vähäiseen uneen seuraavien viikkojen aikana.